2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A söröm a legnagyobb öröm

    Sörsörsör, ízlelgetem a szót. Sörsörsör, ízlelgetem a szót, mert magát az italt ki nem állhatom. A szagát, az ízét, egyszerűen a gyomrom fordul ki tőle. Régebben még meg-megiszogattam pár ízesített szakik által sörnek nem nevezhető italt, de nem igazán jött be a dolog úgy sem.
    Sosenem értettem az emberek (leginkább férfiak) mi a francot esznek, bocsánat isznak ezen a lötyin annyira. Miféle misztikum övezi e löttynek a történetét. Nem, nem néztem utána a guglialegjobbbarátomon, mert nem.
    De áruljátok már el, miért van az, ha valahova elmegyek dolgozni, amit megkérdeznek először: egy sört?
    Már 15 éve az építőiparban dolgozok, de mindig a sör az első, amivel megkínálnak, aztán kv, majd talán ha eszükbe jut üdítő.
    A vállalkozás, ahol dolgozom pont olyan, hogy senki sem iszik a bandából. Micsoda véletlen, igaz?! De van ám ilyen is az építőiparban.
    Mikor összejöttem a feleségemmel, apósom teljesen le volt döbbenve, hogy nem fogyasztok sört. Azóta is próbál kínálgatni, de hiába.
    Miért van az, ha egy férfi szomjas, eszébe jut, de jó lenne egy jó hideg sör, mikor a Coca Cola jéghidegen az igazi. A Coca Cola-t sem szeretem, viszont néha megiszom, de ez nem ide tartozik most.
    Egy férfi attól igazán férfi, ha vedeli a sört? Komolyan mondom a kakaót sokkal, de sokkal jobban szeretem, bár mióta laktózérzékeny vagyok kevesebbet fogyasztok.

    Folytatás...

    Pitterix 8 éve 73

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.