2019. július 21., vasárnap

Gyorskeresés

Sz*r van a palacsintában.

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Nem is kicsi....
Kezd tele lenni a tököm az egésszel, hogy lassan napról-napra kell élni, azért dolgozik csak az ember, hogy ne halljon éhen.Sokan nem tudják, hova költsék a pénzüket, még többen, meg örülnek annak, ha megvan a napi betevő.
Kaptam fizetésemelést tavaly, végre 4 év után, örültem, mint majom a farkának, erre jönnek a megszorítások.Ilyen adó, olyan adó, össze-vissza pofázás, aminek egyenes ágú következménye, hogy a hitelem havi költsége 50k fölé csúszik.Ez még fizethető lenne, de mivel az építőiparban dolgozok, ahol ugye a körbetartozás olyan, mint a fehérnemű csere.....
Csináld meg a munkát időre, igen rövid időre, mert nem kapsz pénzt.Ha kész, nem kapsz pénzt, mert visszatartjuk a garanciás lóvét, a többit meg berakjuk kamatozni, mert a hülye paraszt megbírja.Mivel marha gyorsan csináltad meg, biztos sz*rul csináltad és mivel sok a hiba, nem kapsz pénzt, amíg nem javítottad ki.De kijavítani nem tudod, mert nem kaptál pénzt, nem tudtad kifizetni az elhozott anyagot.Így tehát tuti nem lesz pénz és természetesen te vagy a hibás.Kicsi ebihalacska vagy a szennyvízben és esélyed sincs.
Ezek után meg kapom a közvélemény kutatásokat, hogy mikor tervezem az új autó vásárlását, persze nem is mindjárt kis autó, hanem pl: Toyota Avensis, Ford Mondeo, stb, ha nem veszek, miért nem.A másik, ha nem veszek okos telefont, nem is foglalkoznak velem, "sajnos ön nem tartozik bele az aktuális kutatásunkba"....., tehát, ha rendes mobilod van, majdnem hogy csak senki vagy.
Az autókereskedős sírnak, nem vesz a magyar új autót és nem értik miért, na ezért.
A közvélemény kutatások eredménye lehet az is, hogy megállapítják, az átlag kereset Mo-n. közel 200000Ft, valószínű úgy jön ki, hogy aki általában kitölti, az irodista, vagy legalábbis nem fizikai munkát végez és beírja a nem minimálbérét, vagy a bejelentett közel 200000Ft-os fizetését.Aztán nem érti senki, hogy miért sír az ország, hiszen keres mindenki, mint disznó.Jah.
Na mid1, majd lesz valahogy, nem írom, hogy reménykedjünk, mert ez már eléggé elcsépelt szó, szóval bizakodjunk, aztán meglátjuk, vagy nem....

Hozzászólások

(#1) Zolaash


Zolaash
(fanatikus tag)

Én meg nem írom hogy el innen, mert megteszi majd más helyettem, meg aztán ez is volna a cél. Dögölj éhen, vagy húzz el, kell a föld, kell a víz másnak.

Nem öregszem. Szintet lépek!

(#2) csƵ


csƵ
(őstag)
LOGOUT blog

Miért kell minden hétre 2 ilyen topik? Vagy az előző törölve lett és itt lehet folytatni a flame-et?
Menjen el, aki ennyire pénzközpontú.

(#3) nincsisbéla válasza csƵ (#2) üzenetére


nincsisbéla
(fanatikus tag)

Ezt nagyon adom! :K A pénz a minden? Sírjunk csak!

Mentalita'

(#4) hoffman_ válasza csƵ (#2) üzenetére


hoffman_
(PH! nagyúr)

Ha Pitter helyében lennél, akkor nem kérdeznél ilyet. Annak könnyű, akinek nincs szar a palacsintában. Azt sem hiszem, hogy el akarna menni, egy nyamvadt szó nem utalt erre.

Pitter:

Sokan vannak így, tudod te is. Van, hogy jön valami olyan nagy bukkanó, ami után kitört az emberből az ilyen, ez van. Azért sem szabad feladni.

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#5) csƵ válasza hoffman_ (#4) üzenetére


csƵ
(őstag)
LOGOUT blog

Mindenkinek szar van a palacsintájában, aki nincs a felső 10000-ben. :)
Ezzel be is fejeztem a topikban való tevékenységemet.

(#6) Иван válasza csƵ (#2) üzenetére


Иван
(őstag)

Majd eléneklem a székelyhimnuszt, és akkor jól lakok.

Amúgy meg nem értem miért szégyen, ha valaki el akar menni innen. Az idők folyamán az emberek mindig oda mentek, ahol jobb volt. gondolom őseink se azért indultak egy az orosz szteppékről, mert unatkoztak. Vagy az írek azért mentek Amerikába, mert unták már a tájat.

Teljesen megértem az illetőt, szar ez a hely, szar minden, és az emberek morálja is szar, mert már 100 éve megy az ígérgetés, hogy 4 év múlva sokkal faszább lesz. A nagy szart lesz faszább. Itt átnézek e kerítésen, és látom hogy sógorékhoz képest egyre nagyobb a lemaradásunk.

Na de nem baj, Afrikában még szarabb. Egyelőre.

In a coat of gold or a coat of red, a lion still has claws / and mine are long and sharp, my lord, as long and sharp as yours. / And so he spoke, and so he spoke, / that Lord of Castamere...

(#7) D1Rect


D1Rect
(PH! félisten)

"Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük. " - 2011

(#8) Brutális eb válasza csƵ (#2) üzenetére


Brutális eb
(PH! addikt)

Minek jössz ide és olvasod?

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#9) Lenry válasza csƵ (#2) üzenetére


Lenry
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nagyon jól mutatja, hogy mennyire rossz a helyzet

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#10) Pitterix válasza csƵ (#2) üzenetére


Pitterix
(őstag)

Nem akarok én flamet, sem elmenni, sem politizálni, sem megsérteni senkit! Nem szokásom.
Csak leírtam amit gondolok.
Amúgy szerintem ez nem tiltott itt a PH-n.
Ha mégis, elnézést kérek!

(#4) hoffman: Köszi! Igen tudom. "Ismersz", milyen vagyok, de ennek már ki kellett jönnie..
És nem adom fel (még akkor sem, ha most volt pont egy olyan esetem, hogy 4* próbálkoztam valamivel, mondjuk azt, hogy senki sem állt mellém, de azért is, "harcoltam"....és nekik lett igazuk)
Különben az vigasztal mindig, hogy van egy szerető feleségem és néhány jó fej ember.. :B

Ha bármilyen szabályba ütközik ez a bejegyzés, úgy elnézést kérek a moderátoroktól és törlöm.

[ Szerkesztve ]

"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.