2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A mi kis házunk 4.

    Most már illendő, hogy folytassam, mert történt egy s más.
    Ugyebár ott hagytam abba, hogy jön a festés. Azon belül is az alapozó. Ez hála égnek elég gyorsan ment. De muszáj volt megcsinálni, mivel utána fél évig pihent a házikó.
    Az alapozó festést sima egyszerű fehérrel, jelen esetben Herával csináltam.
    Íme: szoba, előszoba, konyha rész, dobozok.
    Aztán idén mihelyst megjött a jó idő, már neki is ugrottam a rendes festésnek.
    A díszeket a hálóban természetesen nem akartam simán lekenni, ezért egy kis rusztikához folyamodtam, színes glettel lehúztam, majd másik színű festékkel átgurítottam.

    Folytatás...

    Pitterix 13 éve 21

  • Kivel van baj.....

    ....lehet velem.
    Miért van az, ha átengedek egy embert a zebrán, vagy látok egy babakocsis nőt és megállok, az baj. A mögöttem lévő autósnak nem tetszik, aki szembe jön, annak sem.
    Most én csinálom rosszul?! :U
    Ma öcsémmel próbáltunk a házunk elől kijárni, egészen pontosan a járdáról lehajtani az útra Zirc-Kardosréten.És érdekes módon nem sikerült...
    Jött egy valag autó, de egyik sem állt meg, vagy lassított, holott már alapban lassan kéne jönniük, mert ugye faluban vannak...
    Vagy mindenki ennyire siet, vagy vakok, vagy csak hülye ember létezik...
    A másik dolog:
    Zirc-Kardosrét egy kis dombon helyezkedik el, aki bejön a faluba ( egy éles kanyar után lehet bejutni ), kapásból látja a táblát, de senki sem lassít!
    Én meg ugye kijárok az útra és szépen megyek 50-el, mögöttem tök mindegy ki van, nő avagy férfi, látszik rajt, hogy ideges.
    A falu végén van egy jó hosszú egyenes, na ott már nézegetnek, hogy előzzenek, de nem tudnak, mert szembe jönnek.
    Közben kiérünk a faluból, elhagyjuk a táblát, tehát én is gázt adok, erre megint dühösen néznek rám, hogy merek gázt adni, ha eddig "tötymörögtem".
    Az egyenes végén van egy elég rossz vasúti átjáró, előtte kb 100m-re egy 40-es tábla, na ott megint lassítok ( elég sűrűn kint állnak a rendőrök ), persze újra jön a szigorú tekintet, dühös megnyilvánulás és a záróvonalon való előzés.

    Folytatás...

    Pitterix 13 éve 30

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.