2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Itt a tavasz jupiájjé!

    Itt a tavasz jupiájjé!
    Jaj, de örülök neki, itt a jó idő, süt a nap, csiripelnek, vagy csivitelnek (kinek hogy tetszik) a madárkák, stb.
    Milyen szép is az erdő, mikor az elolvadt hó alól előkerül a sok kidobott szemét, törmelék, műanyag flakon, egyéb háztartási hulladék.

    Itt a tavasz jupiájjé!
    Elolvadt a hó és úton útfélen a zöldellő fű és a nyíló virágok közt mást sem lehet látni, mint üdítős flakonokat, energiaitalos dobozokat, papír szemetet.

    Itt a tavasz jupiájjé!
    Az útleágazásokban, ahol lehet pihenni, esetleg van pad is, vagy talán még szalonnasütő hely is, milyen szépen mutat a sok sörös doboz, a sok félig elégetett műanyag "cucc".És más egyéb, ami teli mivoltában elfér a kocsiban de érdekes módon, ha üres és össze lehetne töpöríteni, hogy ne foglaljon olyan sok helyet nem fér el.

    Itt a tavasz jupiájjé!
    De jó úgy autózgatni, hogy például Székesfehérvár felé az út mellett kidobott wc csésze, majd pár kilométerrel odébb régi tv emeli a táj szépségét, és ha ez nem elég még pár kilométerrel arrébb egy félig kiszakadt, tömött utazótáska hever a bokrok között.

    Itt a tavasz jupiájjé!
    De jó, hogy nálunk Zirc közelében, ha kimegyek az erdőbe csak elvétve találok szemetet, de cigicsikket dögivel. Milyen jó is nézni a Cuhát, ahogy csak elvétve visz a víz kidobott autógumit és természetesen elmaradhatatlan műanyag flakont.

    Folytatás...

    Pitterix 9 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.