2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Diéta 11. hét

    Haladgat. Annyit módosítottam a grafikonon, hogy most függőlegesen a színelválasztások 1-1 hetet jelölnek.

    fLeSs 11 éve 14

  • SSD "kaput"

    Jelenleg 3 db SSD van a gépemben.
    Az egyik a blogomban már többször is említett Kingston SSDNow! Bootdrive 40 GB, ami egy átcímkézett Intel X25-V. Ezenkívül van egy Intel X25-M 80 GB és a bejegyzés témájául szolgáló alany, egy OCZ Core 32 GB. Ez egy igen régi, JMicron JMF602-es vezérlővel szerelt SSD. KATT.

    Anno egyik fórumtársunk küldte el nekünk tesztelni és végül nálam maradhatott én meg nem mondtam nemet :K , arra jó volt, hogy a Team Fortress 2-t tároljam rajta. :)
    Önmagában az SSD halála nem igazán izgalmas, az viszont érdekes, hogy hogyan halt meg. Az igazat megvallva nem purcant ki a szó szoros értelmében, szóval a Win még látja és lehet rá másolni is. Ugye anno arról volt szó, hogy ha egy SSD meghal, akkor nincs gond, mert csak írhatatlanná válik de a már rajta lévő adatokat még le tudjuk menteni.

    Folytatás...

    fLeSs 11 éve 3

  • Diéta 7. hét

    Egy ideje megint diétázom (ne nézzetek hülyének), és mivel napi szinten jegyzem a súlyomat ezért készítettem róla egy grafikont épp úgy, mint anno 2010 elején.

    Ehhez képest 2010 elején ilyen volt.

    Most kicsit másként csinálom, de az alap ugyanaz.
    A visszahízásról: ez nem jojó-effektus, hanem szimplán energiamegmaradás törvénye, a kaja nem vész el csak átalakul. :D Ha az ember a diéta végeztével abbahagyja a mozgást és elkezd zabálni akkor meghízik (kivéve a szerencsések).

    fLeSs 11 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.