2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Kardió

    Megtaláltam azt a számot, amivel kardió, azaz lépcsőzés közben stabilan tudom tartani a 150-160-as pulzust... :D Kis képzelőerővel el lehet képzelni a tempót (csak az alapütemet kell követni).
    Szívesen várok javasolatokat másoktól is erre a célra.

    fLeSs 11 éve 0

  • Diéta 23. hét

    A "megszokottól" eltérően most 1 hét után helyzetjelentés.
    Egy héttel ezelőtt bevezettem néhány változtatást az edzést illetően, és kopp-kopp, úgy tűnik működik, újra megindult a fogyás, ma, 1 héttel az előző csalónap után 80 kg-ot, vagyis 0,9 kg-mal kevesebbet mértem. Ez nagyon jónak számít.

    A változtatás nem volt drasztikus, kicsit intenzívebbre vettem az edzéseket, viszont a héten csak két aerob/kardió volt, szóval ahogy sejtettem (nálam) nem ettől függ a fogyás, mivel a kajálás nagyon jól be van lőve.

    Azt vettem észre a héten, hogy újra előjöttek azok a farkaséhséges időszakok amiket csak a diéta legelején tapasztaltam, ez sztem a gyorsabb anyagcsere következménye, illetve annak, hogy ezúttal a megevett tápanyag hasznosul.
    A 0,9 kg mellé 1,5 cm-t csökkent a derekam 1 hét alatt, a seggem csak 0,5 cm-t. Csak úgy felpróbáltam a legkisebb farmeromat, és végre rámjön, ezt a diéta elején még a lábamra sem tudtam teljesen felhúzni... :DDD

    Íme egy kis bónusz, a fogyásom hónapokra vetítve:

    április 1: 101,1 kg
    május 1: 96,2 kg
    június 1: 90,5 kg
    július 1: 86,6 kg
    augusztus 1: 83,4 kg
    szeptember 1: 81,4 kg

    Folytatás...

    fLeSs 11 éve 0

  • Diéta 22. hét

    A diéta sajna nem úgy halad ahogy szerettem volna.
    Most pedig egy kis eszmefuttatás következik.

    22 hét alatt "csak" ~20 kg-t fogytam, a terv augusztus elején még az volt, hogy ~79 kg legyek a hónap végére, szeptember elejére, de ma reggel, a csalónap elején 80,9 kg-ot mértem. Már hetekkel ezelőtt feltűnt, hogy vmi nem stimmel. Először július végén láttam, hogy lassult a fogyás, akkor arra fogtam, hogy a nagy meleg miatt kevesebbet sétálok (utálom a 40 fokokat). Ezért elkezdtem többet sétálni.

    Később arra fogtam, hogy hozzászoktam a ~120-as tempójú aerob lépcsőzéshez (fél órák), ezért elkezdtem kardiózni, intervall tréningezni mint régen, 130-160 között tartom a pulzust. Ez sem vált be.

    Kipróbáltam egy dupla csalónapot is...

    Ezért aztán számbavettem, hogy mi az ábra.

    A diéta három alappillére
    1. kaja
    2. edzés
    3. pihenés

    A 2. pont kétfelé osztható, az aerob/kardió mozgásra, és az "izommegtartó" mozgásra, ami általában a súlyzós edzés, de én a fegyencedzést csináltam a diéta eleje óta.

    1. pont pipa, biztos vagyok benne, hogy jól csinálom
    3. pont pipa, 7-8 órát alszok minden nap

    Folytatás...

    fLeSs 11 éve 11

  • Diéta 16. hét

    A végén a kis zavar azért van, mert hétfőről átálltam pénteki csalónapokra és múlt héten a diéta közepefelé úgy gondoltam kicsit lazítok, ezért a kaja nem volt 100%-os.

    szerk: előző bejegyzésem óta letettem a cigit és áttértem e-cigire. Megszűntek a mellkasi szurkálások (ez elvileg nem szív, hanem tüdő, de mindegy, egyik sem OK) és a fejfájásaim is. Ajánlom más dohányosnak is.

    fLeSs 11 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.