Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassabi11
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, a történet a következő.
Rx 570-es vga-m volt, de eladtam majd átváltottam igpu-ra intel 630-ra, a következő jelenség az lett, hogy nem tudok felbontást állitani se részletességet, mert folyton kidobál az 3D gyorsitó miatt. A legfrissebb intel driver van fent chipset is felvan telepitve és frissitve.
Tegnap teszteltem egy AMD 6450-nel driver telepités megtörtént, és a probléma nem oldotott meg. Valaki tud rá megoldást?
Classic wow- csinálja amióta kivettem az Rx 570-est.Full hd-ban szeretném játszani, és csak 1280x 720p amit beállit magának.
[ Szerkesztve ]
-
wassabi11
aktív tag
Hali.
Tudni esetleg mikor lehet belogolni classicon ?
Pre patch miatt még nem engedbe. -
wassabi11
aktív tag
Sziasztok.
Lenne egy olyan kérdésem hogy lehetésges classic tbc-re venni plussz 1 kari boostot vagy új accountot kell csináljak? -
wassabi11
aktív tag
Sziasztok.
Valaki tudja mi lehet a gond. Nagyba tolom a játékot majd hirtelen feketekép és befagy a gép. ( ezt csak wow alatt csinálja máskor nem produkálja). Át álítitottam direktx 11-re a játékot, olvastam olyan hogy az msi afterborner csinálja töröltem azt is, de még mindig fekete kép és befagy a gép.
Valakinek erre ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest