Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
InfiniteReality
őstag
válasz Fecogame #44850 üzenetére
Hátrányod max a memóriakártyából van, mivel a sok írűs amit a Windows működés közben csinál, ki fogja nyírni a flash cellákat.
Egyébként is a FAT-nak szinte csak hátránya van az NTFS-hez képest. Most nem tudom felsorolni mindet, de elég sok van...http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
InfiniteReality
őstag
válasz Fecogame #44871 üzenetére
Tönkre fogja írni a kártyát... és nagyon lassú is lesz.
MiniPE Windowst kell feltenni, ami tulképpen csak kicsomagolja magát a flashkártyáról ramdrive-ba és működik, használható (de nem mint normál oprendszer, csak mint ilyen "Live XP").
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
brd
nagyúr
válasz Fecogame #44871 üzenetére
Gondolom, USB-s a kártyaolvasó. Ez esetben az a baj, hogy az USB alapból olyan eszköz, aminek a drivere még nem töltődik be abban a szakaszban, ahol a háttértároló-drivereknek kell. Mókolni kell hozzá a driverbejegyzést, hogy memóriakártyáról/USB meghajtóról fusson, és nem szabad utána USB-drivert telepíteni (ill. azt megint át kell írni). Olvasnivaló.
[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
caprine
senior tag
válasz Fecogame #45267 üzenetére
Azért ha nagyon sokat megy egyhuzamban akkor töredezedik a RAM és a lapozó fájl is. A RAM-ra vannak optimalizáló progik amik takaritanak, de a lapozófájlra nem tudok. Persze ez a hardver és a terhelés függvénye is, ha nincs annyira kihajtva akkor nem igazán kérdéses a dolog. Nálunk van olyan XP-s gép, ami 3-6 hónapokat is megy egyhuzamban (kb. 200 gép csatlakozik rá), igaz azon prof van de nem hinném, hogy sok lenne a különbség a stabilitás terén a home-tól.
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
localhost
Közösségépítő
válasz Fecogame #45270 üzenetére
Légyszíves mondd, mi értelme van kikapcsolni a lapozófilet?
Főleg, ha jól értem egy XP HOME alatt, ami fileserverként működne?¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
djyuri
őstag
válasz Fecogame #45372 üzenetére
Szia
Konkrétan azzal ha kikapcsolod a lapozófájlt,akkor nem lesz...
De ha a hibaüzenet megjelenik,akkor bizony a rendszer memória túl kevés az adott program csomag futtatására. Rosszabb esetben sorozatosan kékhalálba fog futni a géped.Ha szűk a ~3800MB memória,akkor érdemes SSD-re váltani...és ott adhatsz neki lapozófájlt....2-4 gigát...ott nem fogod észrevenni,hogy azt használja az XP. A trim miatt pedig akkor kell aggódni,ha 3 év múltán nem lenne pénzed új SSD-re vagy webtárhelyként és vagy szerverként üzemelteted a géped.
Átlag usernél kitart a gyilkos körülmények között is 3 évet egy SSD.
Tavaly év végén jelezték felém először tulajok,hogy valakiknek már BAD sectoros az SSD,mert randnom kékhalálozik...tehát 3 évig kihúzzák xp alatt is.[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
-
quailstorm
nagyúr
válasz Fecogame #47114 üzenetére
Vírus. Van rá egy regfile-om.
allow taskmgr.reg
REGEDIT4
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]
"DisableTaskMgr"=-
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]
"DisableTaskMgr"=-Nekem vírus volt, amit NOD azonnal elküldött, de azért a feladatkezelőt még letiltotta előtte. A rendszer azóta is megy, vagy csöndes vírus vagy megszűnt.
[ Szerkesztve ]
-
Fecogame
veterán
válasz Fecogame #48375 üzenetére
Végül megoldottam az alábbi módon:
Volt egy másik, Win7-es gép, amiről működött a nyomtatás, így ezzel a géppel egy munkacsoport alá hoztam a kettőt, majd az XP-s gépen hozzáadtam a Win7-es gépen megosztott nyomtatót. Így ezen keresztül végül megy a nyomtatás. Egyetlen hátránya a dolognak, hogy ilyenkor mindkét gépnek be kell lenni kapcsolva, de legalább működik
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs