Hirdetés
Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
+1! Maximálisan egyetértek. Csak ez a gáz: "A lényeg: az új Hardverapró gyakorlatilag kész, az apródok már tesztelték"
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
syl5
őstag
Igen, biztos lett volna sok segítő szándékú user, akik szabadidőben be tudták volna építeni a régi hardverapróba az új értékelési, fizetési és számlázási rendszert.
A design-on is lehetett volna tekerni, ha nagyon modern kinézetet szeretett volna a vezetőség.
És szerintem az is működött volna, hogy kiteszünk egy támogassátok a hardveraprót, különben megszűnik című bannert.
-
runner 125
nagyúr
PDAmania-ról akkor tűntem el én is, amikor technet lett a neve és jöttek a bulvárhírek. S, az is tény, h minden aktív tag lelépett - ki pdaplus-ra, ki pdafanclub-ra, ki ide.
..remélem nem ez lesz a vége itt is."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest