Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos tudnivaló: itt lehet beszélgetni és kérdezni a játékkal kapcsolatban, viszont tilos a segítségnyújtás, kizárást vonhat maga után! Ezen kívül a fórumból töröljük azokat a hozzászólásokat (és a rájuk érkező válaszokat), amelyek a mostanra szokásosnak mondható, parttalan vitákat gerjesztik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Emunem
senior tag
válasz darvinya #366 üzenetére
Az a gond, hogy ilyenek miatt lassú mobilneten kávé szünetes topikba lépni egyrészről.
Másrészről meg anno vicces volt, de ma már vadásznak jogdíjas tartalom fizetés betartásáért.
"Ezek olyan gagyi cuccok amiket írtál, nem kajára kell a pénz, anyám fél misit akart adni erre!"
Akinek ismerös, az szóljon
On:
Nekem egérpad is jó lenne nem volt idöm elmenni venni valami rendeset, ha kapom, legalább nem kell elmenjek érte."... hát persze ..."
-
kakuk.tamas
addikt
válasz darvinya #422 üzenetére
Ezt a részt senki se olvassa el?
"Amire figyelni érdemes: A kérdéseket ajánlott többször is átolvasni, majd higgadtan, megfontoltan válaszolni!"
A kalap tippnél egy 100-at tessenek levonni tőlem. Túl optimista voltam.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest