Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Ma klubtag lettem egy telenoros szürke példánnyal! Egyenlőre barátkozok ezzel a batár állattal! 4.5" LG t váltottam.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Srácok ne zavarj módba, hogy tudom beállítani, hogy az ébresztő szóljon azért? És a hívások is jöhetnek csak maradjon csendben a teló, kicsit idegesítő, nincs sima néma mód............
-
dunc
nagyúr
Látom nem értitek Szóval ha ne zavarj módba van akkor semmi hang nem lesz, ha beállítod csak prioritás akkor ébreszt, és a többi opció amit beállítasz, de régebben másik telefonon ha csak simán levetted a hangot ébresztett, de nem volt egyéb hang, itt ez plusz nyomkodás, és körülményes.
#29124) storm3 tévedsz, mert rezgés---ne zavarj, nincs néma opció!
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Olyan normál használat alatt nektek hány fokos a vas? Nekem olyan 28-33, és játékok alatt olyan 38-39.
-
dunc
nagyúr
válasz Shinjike87 #29182 üzenetére
Kell hozzá root?
-
dunc
nagyúr
Root megvan , keleltek a LG driverek, és volt hiányzó dll is. melyik recoveryt ajánljátok? Mi az indítás utáni recovery gombkombináció?
-
dunc
nagyúr
Srácok ha felrakom pl ezt és nem tetszik, vagy csak szeretném vissza a gyárit, akkor az LG Update programmal vissza tudom rakni az eredetit?
-
dunc
nagyúr
Hello rootolt a telefon szeretném a beállított telefont lementeni, minden beállítás stb, egyszóval mindent, ha pl hard resetet nyomok, akkor 100% ba visszatudjam állítani, hogy lehet ezt? Lehet valahogy recoverybe vagy valahogy?
-
dunc
nagyúr
Srácok az a gondom, hogy pl a nagy disznó játékok kiegészitő obb mappáit nem tudom áthelyezni sd kártyára, vagy az link2sd plusz, de ott valami hibát ír ki! Gondolom az sd kártyára történő írás a rinya, viszont az már apk nál (call rec, torrent stb) megoldottam az sd card fixel, tehát meg lehet oldani?
És továbbra is segitséget szeretnék kérni olyan recoveryre ahol tudom menteni a rendszer sd kártyára! Tehát melyik recovery, és hogy tudom feldobni!
Köszönöm, szép szombatok a többi LG G3 as fórumtársnak! -
dunc
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #29357 üzenetére
Amit észrevettem nem mindegy hova rakod a twrp filet, nem elég pl belső memória gyökerébe rakni! Most úgy tesztelem, hogy maga a program szedje le a twrp-t,(flashify)és megnézem úgy oké lesz e?
Megnéztem úgy se jó!Arec+twrp-2.8.0.0_d855-signed.img működik. De ha az az arecre nyomsz, a visszaállításra, akkor nem fog működni!
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
1. Tehát első lépésbe adatmentés (mert formázni fogom a memóriakártyát, mindent full alapról szeretnék megcsinálni.)
2. LG PC Suite frissítési hibák vissza állítása.
3. A telefon indulási beállításának gyors végiglépegetése, és azt követően factory reset, és format sd card.
4. A telefon indulási beállítása, fejlesztői mód bekapcsolása. (beállítások, általános, telefonról, szoftver adatok, és 7 bökés a cikkszámra.) Majd fejlesztői opciók USB hibakeresés bekapcsolása. "Root Newest root method V03" Sikeres root után egyből ellenőrzöm a gyári recoveryt a Bootloader nevű alkalmazással, ha megvan következik a TWRP telepítése, Arec+twrp-2.8.0.0_d855-signed.img ezzel, ha sikeres akkor utána jön az állítgatás ezerrel, és frissítés, alkamázasok, és testreszabás! Majd a legvégén backup a TWRP vel recovery módba.
Ha így minden szépen rutinszerűen megy, akkor elmondható, hogy így biztonságos a módszer.
Egy megjegyzés a kamera mód nem működik, és a gyári recoverybe a leírt módon nekem nem lép be, helyette a factory resethez lép be!
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz gixxergabi #29363 üzenetére
Nálam az pont nem, megcsináltam, és kiírta kamera leáll! És újra indítás se segít! Nem is kell mondjuk, most úgy oké a dolog.
Ami érdekes, ha nem frissen felrakott romot rootolok, sajnos nem sikerül a dolog, és a hard reset se működik, tehát pl LG support toolsal újra kell húznom a rendszert, és akkor már oké a root!
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Ugye azt tudjátok, hogy a kamera mód után a 60fps, nem lesz annyi full hd videónál? 29-ről 33 képkocka/másodperc! Az 60 fps?
-
dunc
nagyúr
válasz Balázs1986 #29394 üzenetére
Kamera mod 1080/60, teszteltem drop nem volt de pc n a infoba 33/képkocka volt pe/másodperc.
-
dunc
nagyúr
Ja mindenkinek a kdz se csinál full gyárit, elég ha megnézitek a
"◆ MLT funkció kikapcsolása:
A rejtett menüben az MLT Test menüpont alatt vegyük ki a pipát az “Enabled MLT on boot” opció mellől, és indítsuk újra a készüléket.
Az MLT az LG rejtett információ gyűjtő szolgáltatása ami a telefon használatáról rögzít információkat. Mivel feleslegesen foglalja a helyet a memóriában és használja az erőforrásokat, ezért érdemes kikapcsolni"És ugyanúgy kikapcsolva lesz kdz, pc suite, lg mobil support tools nál is. (gyári bekapcsolt, de ha kikapcsolod, és újra húzod a rendszert akkor se lesz már ott a pipa, és ha ez marad, ki tudja mi marad még? )
-
dunc
nagyúr
Brutális hangos az ébresztő +1! XD Waffen SS indulóra kelek, 50% hangerőn van!
-
dunc
nagyúr
Sajnos fulmics alatt nekem nem működik a hivatalos igo szüliapp!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.