Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hard74
senior tag
válasz Gaberking #34355 üzenetére
Nálam is -37,5mV-on van,és nagyon jónak tűnik az ahogy az aksival bánik.(4.7-tel 8 óra kijelzőidőt sikerült összehozni)
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
andaxin76
aktív tag
válasz Gaberking #34922 üzenetére
Akinek kell a Flash player:Így már tölthető
Nikon D3100/Lg G2 fotózás okostelefonnal: https://www.facebook.com/szakeephotos
-
addikt
válasz Gaberking #35091 üzenetére
Na ezt eddig egy hozzászólásban sem láttam még leírva, pedig december óta olvasom a topikot.
Jó tipp, valamilyen szinten én is gondoltam, hogy kernelcserénél FauxClock-ot is "hardreset-elni" kell valami módon, de mivel nem láttam eddig ezt leírva, gondoltam nem szükséges.Akkor azt mondod törölni magát a progit nem kell, elég csak a mappáját, az adatait, utána restart.
Majd kipróbálom. Köszi!DroidMester:
Eredeti verzióm van.
Az tény, hogy nem értek a beállításaihoz, csak azokat a beállításokat állítgattam, amiket ti is írtatok itt többször, de azokat úgy gondolom szabályszerűen.
Inkább azt a megoldást érzem közelebbinek, amit Gaberking javasol, de úgy érzem az sem lesz mindenre megoldás.A Per-App Mode-os megoldás bemutató videó alapján nem tűnik vészesnek.
Ott úgy látom különféle profilokat kreálhatunk, amikhez utána egy kattintással rendelhetünk alkalmazásokat, de ezt a megoldást nem érzem hátránynak.Ilyen okos, rendszert befolyásoló progikból mindenképp eredeti verziókat akarok látni a telón. Nem sok az a néhány száz forint a Per-App Mode-ért és ha csak erre való, amire nekem kell, talán működni is fog rendesen.
Persze ellenpélda volt már az Immersive Full-Screen Mode progi esetében. Az ugye szintén csak egy dologra lenne kitalálva elvileg, de a gyakorlatban csúnyán elbukik.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Gaberking #35107 üzenetére
Kipróbáltam a FauxClock-os kísérletet. Per-App-hoz még nem mertem nyúlni, csak a feszeléssel és a GPU 450 mhz-re való állításával foglalkoztam.
Érdekes, hogy most 737500 uVolt-hoz -37,5 mV-al kellett vinnem a csúszkát a szokásos 25-, 12,5-nyi egység helyett.
Set on boot kapcsoló átkapcsoltam, hogy újraindítás után is egyből ezzel a beállítással induljon, mire azt tapasztalom, hogy ezt az új uVolt értéket beállította magának "alapértelmezettnek", tehát ha 0 mV-ra rakjuk a csúszkát, akkor hozza be azt az uVolt értéket, amit újraindítás előtt -37,5 mV alulfeszeléssel értem el.Innentől pedig rohadtul félrevezető, ha a csúszka értékét írjátok, hogy "ennyivel meg annyival van lentebb a csúszka és így stabil", mert nem feltétlen a jelenlegi helyzetet mutatja.
Azt kell írni, hogy pl mennyi uVolt van társítva pl a listán legelső 300 mHz-es lépcső mellé.[ Szerkesztve ]
-
honda130
tag
válasz Gaberking #35804 üzenetére
Rendben. Máris elkezdtem felvezetni a problémát.
Ha már ígyalakult, hadd kérdezzem meg hogy ez a legutóbbi hsz-ed miért jelenik meg halványan? ez velemi funkció a fórumban, vagy te állítod ilyenre?Úgy csinálj lehetőleg mindent, hogy ne kelljen senki előtt letagadni hogy a te munkád. Én minden nap megpróbálom.
-
honda130
tag
válasz Gaberking #35806 üzenetére
Jé! Tényleg. És ha beállítom, akkor csak halvány lesz, vagy esetleg idővel el is tünik? Jó. Látom nem tűnik el, mert másoké is itt van. Ugye?
[ Szerkesztve ]
Úgy csinálj lehetőleg mindent, hogy ne kelljen senki előtt letagadni hogy a te munkád. Én minden nap megpróbálom.
-
-
-
addikt
válasz Gaberking #36116 üzenetére
Soha sem használtam, az akksi használattól félve. Állítólag gyakran járattatja mind a 4 magot.
De akkor ha többen használjátok, csak nem lehet olyan rossz tényleg. Melyik a legújabb verzió belőle?Igényelne valami plusz, extra beállítást vagy elég ha felrakom és hagyom menni?
Max annyit szeretnék, hogy megtaláljam neki FauxClock-ban a megfelelő alulfesz értéket és kész. -
Mankó
veterán
-
nagyúr
-
addikt
válasz Gaberking #36119 üzenetére
Köszönöm!
Még délelőtt felraktam. Sok változást nem tapasztalok Dorimanx-hoz képest (persze ehhez több nap és hétköznapi használat lesz majd szükséges).Annyit viszont már észrevettem FauxClock-ban, hogy a gyári maximum 2,66 GHz órajel fölé nem enged vinni a csúszka (egyáltalán nem zavar), GPU beállításnál pedig alapból 450 MHz-re van beállva (kernel telepítés után töröltem a FauxClock mappáját és az adatait is töröltem, úgy nézem ezeket).
Alulfesz gyári értékekhez képest globálisan -48 mV-al még nem fagy egyelőre (sok óra Aspahlt 8-ozás volt a mai nap, szóval volt azért tesztelve). Tovább még nem mentem, csak ha pár napot kibír így.
Neked mennyit enged maximálisan fagyás nélkül (márha kísérleteztél vele egyáltalán)?Ja és olvasom használsz te is Per app-ot.
Ez érdekelne igazából a legjobban. Ha egy ezzel leszabályzott alkalmazás után indítassz egy olyat, amire nincs hatásal, visszaáll magától a max órajel?[ Szerkesztve ]
-
Athaualpa
csendes tag
válasz Gaberking #36419 üzenetére
Ez szentigaz, de nekem amúgy is vinni kellett a kijelzőhiba miatt.
Egy ideje már olvasom a fórumot, és lassan elveszni látszom a sok kernel meg rom között, de úgy látszik mégis ezt az utat kell majd választanom..
Félni nem félek tőle, korábbi telefonjaimon már nem egyszer csináltam, csak ennél a telefonnál kielégítő volt a gyári is. Gondoltam ezért, ha várni kell egy kicsit az belefér...de ennek már vagy 2 hónapja, és már kezd nem beleférni... :-)
...és valóban 10 perc.. :-) -
Exelsior
senior tag
válasz Gaberking #36437 üzenetére
G3 rom miatt igen csak elgondolkodtam egy recovery felrakásán de félek hogy nem menne pedig régen sokat foglalkoztam főzött romokkal még a HTC-S és az LG Optimus korban.
Lehet tudni hogy a G2 kap még frissítést a közeljövőben? pl. G3 design stb.
[ Szerkesztve ]
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
akooos
veterán
válasz Gaberking #36684 üzenetére
Ilyen mindig is volt és mindig is lesz, kár felkapni a vizet rajta.
Mindig lesz aki szidja Dorimanx kernelét, Cloudy ROM-jait, DM ROM-jait.
Nyilván aki kapásból ilyet mond, hogy fos valami, az nem biztos, hogy használta huzamosabb ideig, vagy akár csak 2 napig bármelyiket is.
Ez olyan, mint a "Suzuki fos!" "Nem, te vagy a fos meg a BMW a fos"
Felesleges szarakodás mindegyik témában.. Kinek a pap, kinek a ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elite: Dangerous
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest