Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
berik899
tag
válasz SG3rg0 #29028 üzenetére
Kirkri-től érdeklődd meg hátha ő tud e mert neki szokott lenni és nagyon korrekt. Amúgy én naponta 2x-3x töltöm, de kb le se teszem a telót meg ingress-is elég sok. A laptopot már alig használom. Ha használod akkor nem bír sokat, de egyik telefon sem. Amúgy meg azért van hogy használd és ne az aksit nézegesd vagy amiatt ne használd ki a telefont. Én egy külső aksival megoldottam így mindig van nálam szufla. Ajánlom a Yoobao külső aksijait olcsók és jók
-
Töpi
tag
Szerintem attól még , hogy egy hiba előjött nem feltétlenül jön ki a másik (elvégre különálló eszközök, külön beszállítóktól). Viszont a 11 hónapos készülék az szerintem pont valahol a határon van, mert ugye idő közben elviekben észlelték a problémát és orvosolták. Ha van rá garancia az sosem árt, azzal biztos a dolog. Amennyit írtál annyit simán bírnia kell, viszont este érdemes lesz rádugni töltőre. Ha hivatalos htc szerviz javította, az szerintem nem problémás. Gyári hibás eszközt cserélnek egy gyári eszközre, szóval valószínű, hogy többet nem jön elő a probléma.
A sárga inkább piros, mint zöld...
-
blakey
titán
Szerintem vehetsz használtan HOX-ot, attól, hogy 11 hónapos még nem biztos, hogy előjönnek a hibál. Az enyém 2012 március végén készült, ráadásul beleesik abba a csoportba amiből több hibás is megjelent, 1 hónapja vettem használtan, többször ellenőríztem de semmit nem találtam rajta, olyan mintha új lenne (kopp-kopp). Remélem nem lesz semmi baja. Mint látod javítás után sem garantált, hogy nem jön elő valamilyen hiba.
(#29036) zerge861
Szemrevételezéssel, egyszínű képekkel, minden szögből, a többi dolgot kipróbáltam és reménykedem, hogy jó, vagy mire gondolsz?[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Töpi
tag
Én személy szerint nem vennék egy ilyen kaliberű (és árú, mert ugye használtam sem 2 fillér) telefont legalább gyári garancia nélkül. Ilyen sufni gsm-ből láttunk eleget. Hiába ad rá több hónap garit, ha elromlik megpróbálják valahogy összetaknyolni, hogy minél olcsóbban megússzák a dolgot.(tisztelet a kivételnek)
A sárga inkább piros, mint zöld...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest