Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    válasz Kalandor #138 üzenetére

    Köszönöm az úr engem igazolt!

    Így már elhiszem, hogy étterem. 50 fős. 60M-ból, amihez még hozzás is raktak később kb egy 50 fős, igényes kis éttermet lehet csinálni. Nem tartom valószínűnek, hogy ez napi szinten többet csinálna 1M Ft-nál. 7 fővel megcsinálni napi ennyit (1 szakácssal pláne...).

    Ettől függetlenül, ha jól megy -állításotok szerint igen- akkor azért nem élnek belőle rosszul. De hogy nem jött vissza 1 év alatt a 60M+ tiszán, úgy, hogy közbe ne is haljanak éhen, azt azért nem hiszem. A vita meg innen indúlt, hogy a rohadt tulajdonosnak milyen jó, hiszen belerakot röpke 60M-t, és ripsz-ropsz visszajön. Ilyen csak a mesében van. Az meg a másik, hogy ilyen legyen az étterem, a tulajok a belüket kidolgozták, ezért meg is érdemlik.

    Szóval továbbra is tartom a véleményem. A vendéglátás nagy kockázattal jár, nincs rá garancia, és aki belefektet 60-100M Forintokat, azt ne becsméreljük már le annyira, hogy felveszi a nagy zsetont, azt milyen jó neki, és milyen rohadék, hogy rátesz 300%-ot, és lehúzza az embereket. Midenki elött áll a lehetőség, utánuk lehet csinálni...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés