Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
benjaminn
csendes tag
1,
60%:40% a kp javára.
Mert:
Sok helyen még mindig sokkal gyorsabban tudok fizetni kpval,a visszaadást is beleszámolva. (bár az aprókat utálom, otthon mindig kirakom egy befőttes üvegbe, nincs is aprótartó a tárcámba)
Csomó boltban ki van írva, hogy x Ft vásárlás alatt nem fogadják el, pedig ezeket fizetném a legszívesebben kártyával, pont az aprópara miatt.
Nem működik a paypass a kártyámon, és nincsen kedvem bemenni az otphez másik kártyát intézni.(ez nem lehet érv mondjuk (: )2
Totál megértem a külföldi nyaralást, még akkor is, ha olyat csinál az ember fia amit itthon is megtehetne.
A kulturális különbségek felfedezése, más mentalitás megismerése,kiszakadás a magyar valóságból sokat tud dobni az ember lelkén.
Magyarország is tele van szebbnél szebb helyekkel,és magyar emberekkel.Ami egyszerre pozitív és negatív.
3x voltam még csak külföldön nyaralni (Francia/Horvát/Olasz), de egyiket sem cserélném el.
Többször voltam itthon nyaralni, ezeket se cserélném.
Belföldön 90% hogy olcsóbban jösz ki,de egyáltalán nem biztos, hogy ingerszegényebben.3
A szabályok nem azért vannak, hogy megszegjük?
Próbálom betartani őket,minden tekintetben,de néha annyira agyatlan...
Szerintem az a baj, hogy én azt látom, hogy egyáltalán nem kötelező betartani, aki nem tartja be az általában jobban jön ki, ha bele is bukik, akkor sincsen nagy baj.Az ész tényleg igazságosan van elosztva. Még nem találkoztam senkivel, aki arról panaszkodott volna, hogy neki kevés jutott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest