Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Úgy néz ki, nem mindenki szenved vele, ha nem válaszolnak a kommentedre
Én is 1-2 játéknál tapasztalom ezt, de ez sokszor inkább játék hiba és nem a VGA driveré. azt viszont öröm nézni, ahogy a BF3 98-99%-on pörgeti mindkét kártyám Így kellene minden motort megírni.[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Vsync sok jatekban bugos, kapcsold ki es jobb lesz. Tudom, hogy nehany jatekban irrital a tores, de nem tudsz mit csinalni vele, evek ota ezert nem hasznalok Vsyncet, akkor inkabb torjon a kep, de ne droppoljon.
Masik: miota nincs MSi AB a gepen az anomaliak 100%-a eltunt. Azt is erdemes uninstallalni. Ahova keves az alap 780, ott a tuningolt se lesz eleg. Mindegy hogy 35 fps valami vagy 38, probald meg AB nelkul huzni ha muszaj.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Landon
őstag
Nem akarok haszontalan tanácsokkal szórni mert tudom, hogy baromi idegölő de nem tudod/tudtad esetleg valaki másnál kipróbálni a kártyát egy másik config-ban? Sajnos én simán el tudom képzelni, hogy valamiért beleesel abba az 1%-ba akinek az alaplapjával van baja a kártyának és ezért szívat. Régen ugyan de nekem is volt már hasonló 'összeférhetetlenségi probléma'. Sőt pl olyan is volt, hogy a frissen vásárolt VGA csak x4-en volt hajlandó menni a PCIe slotomban. Ismerős útján cserélték gariba és a cserével már semmi gond nem volt. Szóval el tudom képzelni, hogy léteznek hasonló anomáliák.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Landon
őstag
Értem. Az a probléma ezzel csak, hogy a 680-as és 7870-es menni fog gond nélkül és akkor ugyan ott tartasz ahol most. Azt meg sajnos itt Mo-n ne is reméld, hogy ezzel le fogod tudni gariztatni a VGA-t ha csak nincs ismerősöd nagykerben.
Nem tudod magát a kártyát egy totál másik gépbe kipróbálni? Bár végülis nagyjából azzal is ugyan ott vagy... Én utolsó tapasztalataim szerint úgy emlékszem, hogy 'kompatibilitási problémák' miatt nem cserélnek semmit.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
addikt
Ja röhej egyébként, pedig több mint fel éve kint van. Bar nem mintha bajom lett volna vele eddig.
Lehet be van készítve az új radeonok érkezésére a rejtett +10%Egyébként konkrétan
GeForce GTX 770/780/TITAN:
Up to 11% in Dirt: Showdown
Up to 9% in Metro: Last Light
Up to 8% in Sleeping Dogs
Up to 13% in Sniper Elite V2 -
Tökmindegy
senior tag
De ez senki másnál nem jelentkezik! ?
Pedig itt azért játszanak többségében a srácok ezekkel a kártyákkal,és nem egy vagy két játékkal mint pl én és nem olvastam semmi hasonlót.
Mondottam már,hogy a lapod a ludas. Vagy valamelyik más komponens. Van hangkártyád?Mármint külön ,nem alaplapi.
Erre mérget is vennékFúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
ForRedGlory
félisten
-1 Asus (egyszer volt, ket nap utan indult csak el a gep, mert a procit sem ismerte fel, pedig uj szerias, majd indulas utan 1 oraval eldurrant...Lehet hogy az en hibam, mert "olcso" volt, csak 60k es 100 korul vannak a jobbak)
+1 Asrock ( ezzel sosem volt gondom, es mar reg nem az szar gyarto, ahogy egyesek gondoljak. Igazi minosegi lapokat gyartanak. Ami van nekem, azzal is maximalisan elegedett vagyok)
[ Szerkesztve ]
-
Tökmindegy
senior tag
Írja is ,hogy mindenki azt mondja nekik sima mint a selyem,vaj ,ahogy tetszik
Lehet a ficaknak is Giga lapja van? Vagy szar valamije.
Nem jutott eszedbe,hogy ha az egész neten 2-3 ilyen problémát lelsz fel akkor az nem jelentkezik másoknál,vagyis a többségnek ez nincs.
Atagon vagy 20 krapeknak van 780 na meg TR és én megkérdeztem tőlük,egyik se panaszkodik.
Persze ha mindenáron e VGA-t akarod beállítani problémaként , vagy a drivert akkor én nem szólok többetVagy maga a TR kotlott meg pl.
[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Landon
őstag
Sorry de nem egészen értem itt mire célzol. Én is épp azt mondom, hogy a 290X azért koránt sem annyira vacak mint ahogyan lefestik. Sőt sok helyen jobb mint a Titan.
Abu és Sonja: Akkor ezt teljesen felesleges is a 290X uber módjához hasonlítani mert az egyik OC a másik nem. Ilyen alapon ha húzom a 290X-et akkor az is veri majd a Titan Max-ot.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha elsiklottál volna felette az nv árat csökkent. Nem művelek mást csak ellentétben a sok amd fantól megkérdőjelezem a 290x teljesítményét és ésszerüségét a látottak alapján. Nem kezdem el megint, hogy sokat fogyszt, baromi meleg, visszaveszi az órajelet 5perc után stb...
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Hol van 155-ért bf4 edition 290X?
Szerk:Látom már a PH! cikkböl vetted,csak hogy az nem a bf4 edition...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
-
mcwolf79
veterán
Annyit fűznék hozzá a "vitához", hogy szerintem is jó kari lett ez a R290x (ha én ezt venném úgyis víz menne rá).
DE egy kicsit visszanyal a fagyi, az AMD arcoskodásáért, hogy ígymegúgy Titan alázás lesz. Ez megy már kb. 1 hónapja. És hol az alázás? Közel sem történt meg (Mantle ide vagy oda).Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Tökmindegy
senior tag
Nem lesz jobb a géped Pontosítok. Vehetsz bele akármit,ahogy ismerlek annyit baxaxszól apróságokkal,hogy valamit mindig észreveszel ami számodra nem kerek Mi lenne ha játszanál és nem GPU kihasználtságot nézegetnél?)
Persze mindenkinek megvan a gumicicája , neked ez csak mindig elégedetlen leszel akármit is pakolsz össze így.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
ForRedGlory
félisten
30-40%, szóval kalap.... sajnos ez is optimalizálatlan kupac kaka, mint a korábbiak. Pedig hogy bíztam bennük. Hozzá kell tennem, hogy csak levegőben szaggat, szárazföldön nagyon jól fut, csak hát én pont jobban szeretek Armában levegőben "lógni"....10.31-én jön a Single első része, szerintem azzal nem lesz gond. Nem éri meg procit váltani ezért a játékért, mert ezen/nálam is döglődik.
(#2766) Rexcor: Pontszámokkal ne foglalkozz, nagyon jó játék. Azért kapott kevesebb pontot, mert sok újat nem mutat, de amiben erős volt, abban most is az, ráadásul nagyon szépen fut + sokkal szebb, mint az AC. Ha a korábbiak bejöttek, kizárt hogy ebben is csalódnál. Vagy ha igen, visszafizetem az árát
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
- Projektor topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- További aktív témák...
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs