Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Van egy 15,6 colos notebookom és szeretnék vásárolni valami kisebb cuccot mellé amit könnyebben hurcolhatok magammal. A kérdésem az lenne hogy szerintetek az a kisebb cucc egy Win 7-es netbook vagy egy Androidos tablet legyen? Semmilyen komoly elvárásom sincs. Csak böngészésre használnám.
-
bopeti98
őstag
válasz Benőke #22182 üzenetére
Hogy őszinte legyek egy picit keveset mondtam azzal hogy csak böngészésre használnám. Filmnézésre, szövegszerkesztésre, youtubera, online játékokra és képek felmásolására fényképezőgépről. Most így alaposabban átgondolva ennyi elvárásom lenne a tablettől vagy netbooktól.
Egy picit félek a tablettől az érintőkijelző meg az Android miatt ( Windows 8-as tabra nincs pénz ). A telefonomon ugyan Android van de azon más. Ezt a tabot vagy netbookot azért venném hogy ha kell akkor helyettesítse a nagy notebookomat amit Androiddal nem nagyon tudok elképzelni. Nem igazán tudok dönteni.[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
Igen, használtat keresek. Nem igazán akarok újat venni mivel nincs rá keret meg ahogy ismerem magam 1 év múlva átpasszolom. Nem találtam AMD C50-es netbookot. Szinte mindegyik netbookban Intel Atom van. Nem tudod hol kereshetek használtan C50-es netbookot?
[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
Hali!
Mit gondoltok egy ilyen hardverrel szerelt netbookról?
CoreDuo U2500 CPU 1200GHz
1 GB Ram
120 GB HDD
És ami érdekesség a géppel kapcsolatban: 12 colos netbook létére van benne DVD író/olvasó.
Szerintetek jobb mint egy Intel Atom N550-al szeret gép? 45k-t megér? -
bopeti98
őstag
Egy Intel Atom N2600 proci 2 GB rammal párosítva milyen? Néztem 50.000 Ft-ért egy ilyen ASUS netbookot és ezen most már tényleg gondolkozok hogy megveszem. 50k fölé nem tudok menni.
Szerk: Erről a gépről lenne szó csak használtan és 2 giga ramal: [link]
[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
válasz albinolynx #22234 üzenetére
Köszi! Ahogy ismerem magam nekem kevés lenne 1 giga ram Atom N450-el társítva mert nálam általában a "normál böngészés" azt jelenti hogy meg van nyitva minimum 5 lap + meg van nyitva a skype + megy a zene a háttérben vagy éppen egy film. Tudom hogy erre ez a netbook is kevés lesz és nem is várom el hogy ezt mind bírja de azért jó lenne ha 2-3 lapon való böngészés nem pörgetné fel 100%-ra a procit és nem adna ki olyan hangot a hűtője mint egy turbina. Bár ebben a netbookban N280 van. Nem tudom hogy az N450 mennyivel jobb de inkább maradok egy 2 magos procinál mint amilyen az N2600 is.
-
bopeti98
őstag
válasz albinolynx #22240 üzenetére
Meg is vettem 50k-ért. Egy 80k-s gépért szerintem annyira nem sok 50k főleg hogy még 1 év gari van rá a 2 évből plusz alapból alig használt a gép.
[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
válasz albinolynx #22247 üzenetére
32 bites Win 7 Starterrel fogom használni mivel az van rajta alapból. Tudom hogy nem a legjobb Win 7 verzió de nekem megfelel. 50k-nál olcsóbban nem hiszem hogy tudtam volna venni jobb gépet max csak erősen lestrapálva ahogyan te is írtad. Többért meg nem jöhetett szóba. Még ebbe az 50 ezerbe is elég nehezen mentem bele mert eredetileg max 40-45k-t akartam rászánni de annyiért csak Atom N450-es volt.
Majd ha nálam lesz a gép írok hogy mennyire vagyok megelégedve vele. -
bopeti98
őstag
válasz bopeti98 #22248 üzenetére
Na, ma meg is jött a gép. Eddig teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. 720p-s videókat szépen viszi ha pedig HDMI kábellel rákötöm a tévére akkor még a 1080p-s videókkal is megküzd.
Amúgy szerintetek visszaállítsam rajta a Win 7-et a gyári állapotra? Csak mert ha keveset is akkor is használt gépről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest