Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zοltta
senior tag
Szia.
Nekem is hasonló elképzelésem van házak terén. így felsorolom amiket én kinéztem , és ha meg tetszik valamelyik, akkor már könnyebb dolgod lesz utána kérdezni / olvasni
Corsair Crystal 460X RGB ( elől 3db RGB Venti , hátul nincs )
NZXT S340 Elite ( ebből van fehér is )
Corsair - Carbide 400C ( ebből van fehér is )
Phanteks Enthoo Pro ( ebből van fehér is )
Cooler Master MasterCase 5 ( Az én favoritom )
Csatoltam mindegyikhez a gyártói oldalukat, ahol megtalálhatsz minden lényeges információt, a hűtődnek el kell férnie benne.
Pár ezer forintból, tele rakhatod leddel mindet.
Ez egy olyan oldal, ahol bizonyos alkatrészeket kiválasztva, megnézheted , hogy másoknak hogyan is néz ki a saját gépjük összerakva.
De a bal oldalsó részen te is kiválaszthatod, hogy mit szeretnél a gépedbe rakni és máris mutatja az oldal, hogy miket alkottak a tulajok PCPartPicker[ Szerkesztve ]
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
fogtunder
nagyúr
LED-et rakni a gépbe, pláne, ha Aura kompatibilis alaplapod van a világ legegyszerűbb dolga, ebayről rendelsz 1-2m 5050 szalagot, rádugod és kész. nekem nincs ilyen, távirányítós vezérlővel együtt 4600 forintért lett RGB szett a házba.
a Phenteks cuccai egyébként kompatibilisek, gyárilag a P400-ban és varinsaiban és az Enthoo Lux-ban van LED, mindkettő van fehérben is. de fehérből nekem a kedvencem az NZXT H440, ebbe mondjuk kell előre 3 jó venti a gyáriak helyett, ha tuningolni is szeretnéd a procit, de gyönyörű. esetleg szintén NZXT vonalon a Noctis 450-ből is van fehér, ez nagyon jól szellőzik.
én a tápot is átgondolnám, nézz át a milyen tápot topikba, egyrészt szerintem 650W bőven elég lenne,
másrészt inkább vennék valami FSP/Seasonic belsős cuccot. az RGB táp a legnagyobb marhaság a világon,
alsó tápos házban ventivel lefelé kell beszerelni, semmit nem fog érni.I hate morning people. And mornings. And People.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Friss előzetesen az ARC Raiders
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Társasjáték topic
- Apple asztali gépek
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Háztartási gépek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest