Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
=HG=
addikt
Kattints a képre,és nagyban már annyira nem "ramaty"!
(#26554) BigBlackDog : Amikor próbálkoztam, akkor egy H50-es moddolt víz volt rajta, de sajnos mint tudjuk, szinte tök mind1 mivel hűtöd, mert ugye a kupak a szar....Az elején csak tesztelgettem, mit tud, azóta már nem kínzom..
Jelenleg egy Brocken csücsül rajta, de "csak" 4,5 Ghz-en használom 24/7-be (Itt a hőfok és a fesz is nagyon kellemes) íme:csak érdekesség képen 5,1 Ghz-en is beröffen, de hőfok miatt egyből le kell lőni Linx alatt:
(#26558) bombibmw: Jó lenne, ha nem váltogatnád az avatarod, mert teljesen összezavarsz!
A csigusz jobb volt... Ez csak egy átlagos partyarc![ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
Gyanús, hogy ha "nem volt húzva", az nem véletlenül volt. Az eddigi, általam látott "nem húzott" procik mind reménytelen batchel rendelkeztek.
Szerintem ne válts Hasira, egy jó 3570k, vagy 3770k (ha kell a HT és a +2 MB cache) + delid aztán öröm és bodottá hosszú éveken keresztül. Csak győzd türelemmel kivárni az ideális préda feltűnését.
Ha váltasz, akkor viszont alaplapcsere, rendszerújrahúzás, aztán kiderül, hogy az új lap és valamelyik régi eszközöd nem a legjobb barátok és kezdődik a bonyodalom (Legutóbbi platformváltásnál 1 óráig tanakodtam és szerencsétlenkedtem, míg rájöttem, hogy simán bootol a gép, csak a belső USB-s kártyaolvasót nem szabad rádugni az alaplapra. Előtte pedig probléma nélkül használtam éveken keresztül).[ Szerkesztve ]
-
laychi
veterán
Az enyém 3228D199 volt( a 3570K) nem szerepel a listában.
Kb 1,256V-nál volt linx stabil 4,5GHz-en,de pl a hd kódoláshoz kellett neki 1,272-1,280V
Első "K"-s procim volt és elégedett voltam vele. Mikor megismertettek itt a linx-el,akkor bosszankodtam kicsit,kevés volt neki a cm hyper 212 evo,103 fokig felment,aztán delid+clu ~ -25 fok,aztán házcsere és lett belőle 70 fok linx alatt.
Haswellhez már kevés volt a hűtő,cseréltem NH D14-re,aztán itt is delid,stb,stb...Bale_E majd egyeztetünk.
Én is újrakenem a procim valamikor,meg majd lehet rendelni kell CLU-t,kb 6ml van itthon ~1/3-ad tubus,ezért nincs is fent most hirdetésem(csak az aláírás)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest