Hirdetés
Aktív témák
-
-
Balinov
titán
kábelnetes,motor-óla modemüket géppel usb-n összekötős emberektől kérdezném,hogy lehet a tálcán lévő usb-s értesítési ikont eltüntetni?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
senior tag
No végre az új billről írhatok! Remek egy bill ez mondhatom. Jazzos pedeig remek eladó mert már nyitva volt amikor kellett. Mindenkinek ajánlom hogy vásároljon sokat nála mert nekem pl élettartam garit adott és direkt 3 db iylen billt hozatott hogy tudja cserélni ezt ha esetleg visszamenne gariba!
Balinov:
COD2 teljesen más mint COD1.Tesómnak aki elég komolyan tolta legalább egy hónap volt az átszokás. Sok minden máshogy működik ott.
Nem mondtam hogy nem lehetett csit hiszen a Coxer álltal felsoroltakon kívül még létezhet sokfajta csalás. Lehet pl a Ratekkel játszani ami elég szemét dolog meg ilyenek.Youth hides the key to salvation
-
senior tag
válasz Balinov #1856 üzenetére
A rate egy beállítás aminek cod-ban asszem 25000-nek kell lennie. Consolt lehívod és beírod hogy /rate 25000. Mnodjuk szerintem a szerverek 90% kidob ha ez nincs igy beírva.
CS-ben pl 3 féle ratet kell állítani. Ha ezek nem a megfelelő értéken vannak akkor nehezebb téged eltalálni és ha rájönnek hogy emiatt van akkor kemény anyázást kapsz.
Pontosan nme tudom miben áll a dolog annyira nme értek hozzá de a lényeg ha nem a megadott értéken van akkor előnyhöz jutsz és ezt mások nem szívlelik. CS-ben pl. percenként megy az anyázás meg az ilyen és ehhez hasonló szövegek:''Biztos ratehaxor ez a szemét!''.Youth hides the key to salvation
-
senior tag
Figyelem figyelem!
Lesz április 25.-én egy afféle borsodi egyetemi focikupaság!
Nos az az igazság hogy szeretnénk nevezni de csak 3 bátor mindenre elszánt harcost tudunk küldeni a csatába ergo még kéne 3 ember. 3 ember akik képesek felvállalni a harcot küzdeni az elnyomás ellen és....és szeretik a sört! Ugyanis a nevező csapatok kapnak egy tálca borsodit ugy kezdésgyanánt.
Nostehát kéne 3 arc aki nappali tagozaton jár magyarország vmely egyetemére. Nem szükséges focitudás sőt jobb ha nincs! Az egyetlen lényeg hogyha kell az életedet is feláldozd a csapatért meg ilyenek! Funra megyünk rá jelentősen szal előre leszögezném hogy valszeg nem mi fogunk nyerni.
Akinek kedve támadt egy kis sörösfocihoz az jelezze nekem azonnal vagy picit késöbb!Youth hides the key to salvation
-
Jazzos
őstag
Vegyetek cuccot!
Van ilyen nagyobb gép 26-ért, meg kisebb 23-ér'!
Ja meg monitor is van, kinek mennyi kell?
(Nem volt kedvem kopipésztelni az adatokat, úgyse vesz senki semmit ) -
okiDoki
aktív tag
Samsung Syncmaster 900SL 19''-os monitor kiválló állapotban BNC csatlakozóval eladó!
[link]
Érdeklődni nállam lehet!
Irányár: 12k HUF0,0
-
pici79
tag
Morgen!
Ti nem tudtok aludni péntek 13-án vazzeg? -
törölt tag
Jóreggelt Kívánok!
Mi a zu?
Zsoltyy fórumtárs a mai napig se telefonon, se emilben, se PÜ-ben se sehogyan nem jelentkezett... Enyit az azonnal, most, sürgősen eladásról, meg fórumtárs korrektségéről, amin sajnos nem először esett csorba... -
Balinov
titán
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz Thunder78 #1874 üzenetére
na,hát nem esik le,Gabi,hogy ez nemén vagyok?!
rohadjon meg az imgshack,nem jövök rá,hogy kell képetlinkelni,úgy hogy a hsz-ben csak thumbnail legyen..6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
Hát,kész ez a péntek 13-a...nem is mondok mást,csak nézzétek meg a sztaki online angol-magyar szótárába a ''please me'' kifejezés magyar jelentését.Híven tükrözi a hangulatomat,miután kiderült, hogy nemhogy nem kapok vissza 2xeFt-ot a biztosításom után,hanem még 1xxxFt-ot nekem kell befizetnem..
gyengébbek kedvéér: [link]6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Pampolini
csendes tag
Hali
Tudom hogy nagyon off-os leszek és az előző kérdésemre sem nagyon válaszoltatok de azért kitartó vagyok, remélem nem bántok meg senkit.
Hajbelenyírómentes és remegésmentes zsebkímélő fodrászkollégát keresek akinek van némi ötlete a hajnyírás területén ja igen és nem csak nőifodrász egyszóval hajszobrászt keresek aki átlagos hajamat rövidebbre varázsolná (esetleg frizuramódosítást).
Ötleteket, tapasztalatokat meg helpet (elérhetőséget és címet) várok mert a belvárosban eddig nem sok jót találltam.
Köszi -
Dorien
veterán
Aprók között olvasom:
''Eladó 1000 darabos bontatlan puzzle. 68x48 cm, New-York félsziget, világkereskedelmi központtal.''Wherever you go - go with all your heart.
-
senior tag
Pot Gelt Napt!
Senki nem akar focizni jönni? Coyot baszod szemétmód jönnöd kéne!
[Szerkesztve]Youth hides the key to salvation
-
Macka
veterán
Sziasztok! Keresnék uv-aktív hűtőfolyadék adalékot. Valaki?
-
Dorien
veterán
Wanted!
Gyengeáramú kábeldzsungel falidobozba applikálásához és csatornázásához keresek gyakorlott emberkét.
Egy fogorvosi rendelőben található, ahol hétköznap reggeltől estig fúrnak-faragnak, de a jövő szombat jó lenne nekik.Wherever you go - go with all your heart.
-
senior tag
Nemtom SZE napokon lesz e a lényeg hogy 25.-én lesz szerdán.
Nem arról van szó hogy szereted e a focit! Itt a hazafiságról van! Leszarjuk a focit! Ez a harc sokkal magasabb szinten folyik! Legalább olyan magas szinten mint egy nagyobb folyó!
Kell még 2-3 ember! Az egyik te lehetsz! Ha jösz abban a tudatban halhatsz meg a csatamezőn hogy tettél valamit a hazáért mégha ez nemis igaz!Youth hides the key to salvation
-
senior tag
tessék a lustaság mintapéldája! 100 meg 100 ember van itt aki örömmel rugná a bört 5 sörért de nem tehetik! Te pedig elveted a dolgot holott itt a lehetőség. Komolyan mondom nem értem! Sztem jobb ha jössz mindha nem jössz! Ugysincs semmi dolgod szerdánként! Megasztán kell a csapat különben hogy nyerünk?
Youth hides the key to salvation
-
knifemaster
aktív tag
halidély,
tudna nekem valaki segíteni?
Sata ll -es vinyót raknék a gépbe.
CD ről csak addíg jutok,hogy betölti az illesztőprogramokat,de nincs reboot,hogy elinduljon a telepítés.F6 megvolt.Lemezkezelő nem látja,de az everest igen,és azt írja formázatlan a vinyó.
Hogy lehet ezt leformázni?
A másik,adott egy lap+cpu.Táp bekapcs,cpu venti felpörög majd megáll,vele a táp is.
Szvsz táp nem lehet gond mert egy 400-as fsp-vel is csinálta,teljes fegyverzetben és csak a cpu-val.Elszállt volna a proci?Az élet olyan mint a sakk,csak itt több a paraszt..
-
Jazzos
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs