Hirdetés
- Mi történik egy netes csalás után?
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
-
LOGOUT.hu
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
válasz izomhod #14082 üzenetére
Most van 5db ilyen fogolapom igaz a radiusz megcsak ezen van de mar keszul a kovetkezo test.
Mivel a test megvan ,nyak megvan , fogolap is kesz, a hardverek nagyobbik fele is megvan akar mar ossze is birtam volna rakni de meg mindig nemtalaltam sehol langnyelves juhart, jovo heten meg megyek egy furesz uzembe ahol javareszt juharoznak, ha ottse lesz feladom es nem langnyelves lesz, rendelni birnak csak langnyelvest de nekem fontos hogy lassam amit megveszek.A bondon epp most gondolkoztam hogy rez otvozet legyen vagy nikkelotvozet, korabb rezes volt a gitaromon most nikkeles van a rez minden hatranyaval szerintem jobb erzes volt jatek kozben ... most ezen orlodok melyik legyen.
A kovetkezo lepesbe beszeretnem bundozni a fogolapot mar a bundokkal lesz felragasztva a nyakra de elotte 1 hetet kene pihentetni ha benne lesznek a bundok hogy megnyugodjon a fogolap.
Ma mentem a boltba a savalo palcaer + savalo csavaroker ez lesz a nyakba bemarva, olyat vettem aminek 700nm a szakitoszilardsaga biztos ami tuti alapon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- VEGA néven új tápszéria érkezik a Chieftectől
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA® driverek topikja
- Mi történik egy netes csalás után?
- Külpolitika
- Iqos cigaretta
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- Asztali i7-4790 16GB RAM Asus RX 550 játékra fogható gép
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14,2 M3 Pro 2023 18GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC, I3-10100, 8 GB RAM, 240 SSD, monitor, billentyűzet, egér
- AOC Monitor 27" Q27B3CF2 100 HZ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest