Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázzs
senior tag
Win an Alienware Area-51m gaming laptop w/ Core i9-9900K, 144hz IPS and RTX 2080!
-
Balázzs
senior tag
The 17-inch MSI GT76 Titan is coming in hot, but MSI has a new cooling solution to tame the 8-core/16-thread Intel Core i9 processor inside – even as it overclocks to 5.0GHz. The MSI Cooler Boost Titan system will include 11 heat pipes and four fans for serious airflow that should keep the Intel Core i9 and Nvidia GeForce RTX 2080 graphics running smoothly no matter what game you're playing.
-
Balázzs
senior tag
válasz Darth_Revan #36815 üzenetére
requires two power bricks
mint az AW-nél
-
Balázzs
senior tag
válasz MaxxDamage #37104 üzenetére
Nem semmi, jól kifogtad! Azt azért nem értem, miért kérnek új alaplapot és hűtést, ha közben a komplett gép cserét is megigénylik? Én inkább az utóbbit választanám - még ha tovább is tart - és egy 20XX-es gépet próbálnék beújítani.
Notim főleg asztalon van állandóan töltésen, nemrég akkumulátorról kellett használni és feltűnt, hogy gyorsan merül, megnéztem AIDA szerint akku Wear Level 40 %. Ha jól emlékszem erre nem terjed ki a teljes körű gari, ugye? Vagy ezt is cserélik még?
-
Balázzs
senior tag
válasz hopolompacus #38599 üzenetére
Dell sajat progikat (aw control, killer WiFi stb) felraktad? Mert azok is bezavarhatnak.
-
Balázzs
senior tag
válasz hopolompacus #38601 üzenetére
Probald Meg tobii es Minden egyeb nelkul, friss win install es ha akkor is, talan regebbi bios (Intel cpu serulekenyseg javitas elotti) Meg megprobalhato.
Jobbra lenn desktop on teljesitmenyre van allitva a gep ugye?
-
Balázzs
senior tag
Legutóbbi win update lefutott rendesen? Nálam az intel driver régi, ezért nem fut le, de auto update nem talál semmit, manuálisan ha frissítek akkor pedig nem nem lát változást a win update, elakad.
[ Szerkesztve ]
-
Balázzs
senior tag
válasz MaxxDamage #38696 üzenetére
Ahogy a többiek is írták, pénzvisszafizetésre presszionáld őket, azzal jársz a legjobban.
Más, újabb ssd-t pattintottam a gépbe, segítsetek kérlek, hogyan tudom a meglévő rendszert átmigrálni az új meghajtóra win 10 újratelepítés nélkül? Kb. fél órája nézegetem a google találatokat, de még egyikben sem volt annyi bizadalmam, hogy nekiálljak.
köszi
-
Balázzs
senior tag
Innen kb 800$ korul mit erdemes? G3, Helios, ryzen tuf?
-
Balázzs
senior tag
válasz MR007RM #39179 üzenetére
Pont erre gondoltam, lehet megérné egy gyűjtés RM kollégának, hogy hagyja abba "őrült" ötletelését.
Hidd el, Pocok és echterion nem hiába írja amit ír, respect hogy Attis-al bevállalnátok, de annyi pénzért kapsz egy zsír új, sokkal jobb gépet, akár AW-t is már és az, amikor egy új gépet bontasz ki a gyári csomagolásból, nagyon pöpec érzés. Két éve még csak a külső postai dell-es dobozt nézegettem, forgattam, éreztem hogy vagy 5 kiló és tudtam, hogy a 17R4 szuper gép lesz már kibontás előtt.
-
Balázzs
senior tag
válasz gurubefree #41514 üzenetére
Sajna ez a command center verzió venti szabályzás terén nem támogatja a 17R4-et
-
Balázzs
senior tag
válasz gurubefree #41787 üzenetére
Jol jarsz vele, nekem meg mindig eleg a 1070 teljesitmenye. Varjuk a beszamolod!
-
Balázzs
senior tag
válasz MaxxDamage #42299 üzenetére
Nálam már vegyesebb a kép. [link]
-
Balázzs
senior tag
válasz MaxxDamage #42319 üzenetére
Két és fél éves a masina, mondjuk látszik, hogy megérte volna a 7820HK-s cpu-t venni.
-
Balázzs
senior tag
Kellemes Ünnepeket Kívánok!
-
Balázzs
senior tag
BUÉK skacok!
-
Balázzs
senior tag
válasz KISDUCK #42732 üzenetére
Nem nekem, RM-nek van gondja vele, nálam az a fura, hogy angol a win, de metrikus rendszert és magyar nyelvet használok alapértelmezettnek és ezt írja:
Funkciófrissítés a Windows 10 1909 verziójára (2)
Successfully installed on 12/1/2019A lényeg, hogy működik.
[ Szerkesztve ]
-
Balázzs
senior tag
válasz gurubefree #43260 üzenetére
loptam: "AlienWare! Mi más?"
-
Balázzs
senior tag
válasz Mikulásbá #43418 üzenetére
Szia!
Szerintem a noti gyártók azért gyártanak perifériákat is, hogy ott is lehúzhassák a gamer vevőket. Nem mondom, hogy nem néz ki jól, ha full asus, acer v. alien minden kiegészítő, de szerintem csak ettől nem lesz jobb gamer senki.Egyik nagy kedvenc egerem az alábbi:
üdv
B.
[ Szerkesztve ]
-
Balázzs
senior tag
Hali!
Emag-on gyanusan akciosak az MS oprendszerek es az office!!! -
Balázzs
senior tag
Nvidia RTX 2080 and RTX 2070 Super GPUs could be powering gaming laptops soon
-
Balázzs
senior tag
Sziasztok!
Ha nagyon off törölhető, azért fordulok hozzátok mert már jó párszor kaptam itt segítséget és sok hasznos információt. Mostanság inkább csak read only üzemmódban voltam, rengeteg a meló és az aktuális veszélyhelyzet miatt még itthon is van bőven tennivaló. Szóval a kérdés, kérésem: általános iskolai távoktatásra (net, youtube, word, xls stb.) keresek használt és nem túl drága notit, ha van valakinek nem használt elfekvőben, vagy akár aprón amit érdemes lenne megvennem akkor kérlek ajánljatok konkrét gépet is, mivel ezen szegmensét a piacnak nem nagyon ismerem. Cégnél vannak notik, de az teljesen más helyzet (vagy gagyi, vagy MIL STG szabványos). Természetesen a gaming rész nem szempont.
köszi a segítséget előre is
Balázs
-
Balázzs
senior tag
"gőzkamrás hűtés"
-
Balázzs
senior tag
válasz KillHates #46394 üzenetére
Doom ennyire megizzasztja a gpu-t? A div2 nagyon pörgeti, láthatod a képeken, hogy 80% fölött van folyamatosan, cpu 60-100 között.
Nem vagyok dell részvényes de szerintem ami most van - járványhelyzet - az különleges eset, ne csodálkozz, hogy akadozik a szerviz. Tuti meg fogják javítani, amint megtehetik. Amikor a gyári pasztával felhívtam őket majd három éve, 2 perc után egyeztettek időpontot hűtéscserére, de szerencsére elég volt pasztáznod anno, sőt azóta is! Persze Neked most lenne időd játszani és ez nem mentség, de hát ilyen az élet.
Hogy ON is legyek, nálam eddig nem volt gond az UV-val, akár XTU-val akár throttlestop-al állítottam be.
-
Balázzs
senior tag
válasz KillHates #46402 üzenetére
így már érthető, néztem is a notebookcheck-en, hogy milyen jól fut régebbi vasakon is [link]
Nem vagyok nagy doom fan, de majd kipróbálom érdekességképpen, van rá idő sajna.
A Dell nem mondott semmit, hogy kb. mikorra várható a javítás? Elég új az a gép, ahhoz még bőven lenni kell alkatrésznek. Tényleg, náluk mennyi ideig van még terméktámogatás? Ha
nálam is lenne egy space invaders, vagy más akár UV miatt, akár más okból, akkor még lenne hozzá alaplap (17R4)? -
Balázzs
senior tag
válasz hszilard666 #46427 üzenetére
Ha nincs lóvé, akkor nem drágábban, hanem olcsóbban kellene adnia, már ha tényleg el akarja adni. Vagy lehet látványosan akar engedni a már előtte jól felemelt árból. lsd. black friday itthon.
-
Balázzs
senior tag
válasz MaxxDamage #46673 üzenetére
NVIDIA GeForce RTX 2070GPU frequency/ Core temp (after 2 min)GPU frequency/ Core temp (after 30 min)ASUS ROG Strix G7311461 MHz @ 73°C1398 MHz @ 79°CHP Omen 17 20191483 MHz @ 72°C1474 MHz @ 74°CASUS ROG GL704G1595 MHz @ 83°C1588 MHz @ 83°C
Similarly, the ROG Strix G731 was very loud during gaming as well. What is interesting, though, is that it manages clock speeds that are 130-200 MHz lower than its predecessor. At least the temperature is significantly lower as well and despite being loud, it is nowhere near the hairdryer of a laptop ASUS ROG GL704. -
Balázzs
senior tag
válasz MaxxDamage #46675 üzenetére
Árukereső-n nem találtam 2070-es verziót, anno amikor ASUS-okat nézegettem és elvetettem, mert ha nem volt itthon forgalmazásban nem foglalkoztak a géppel gariban. Mondjuk ez 3 éve volt, lehet azóta változott az üzletpolitikájuk.
A hőfokokat nézve ráférne egy pasztázás az tuti.
-
Balázzs
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Lenovo 17,3" HD+(1600X900),Intel core i3,IntelHD VGA,8-16GB DDR4 Ram,SSD,új akku,szép
- MSI Gaming Thin GF63 12UC i5 12th rtx3050 16GB RAM
- Új DELL G15 5530 konfigurálható, ajándékokkal. Üzletből, számlával, garanciával, részletre is!
- Dell Latitude e6320 i5
- Asus Intel core i3,Nvidia GT720 VGA,8-12 GB Ram,SSD, jó állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest