Hirdetés
Aktív témák
-
bagyulajuve
addikt
válasz Dilikutya #648 üzenetére
Hát igen, mindkét változat bejött a Rettegés fokából, De Niro és Nolte is remekül játszott az újban. Tényleg kötelező film. Mondjuk De Niro sajnos elvállalta azt a két részes maffiás vígjátékot, amiben pánikbeteg lesz. Na az két nagyon gyengusz film, legalábbis nekem nem tetszettek. Sajna nem sok filmben szerepeltek együtt, Keresztapa 2-ben játszottak még ''együtt'', de sajna más idősíkban. Többről nem tudok.....
''C'': A Simonet tényleg nem láttam.....
[Szerkesztve]Resistencia eterna
-
Jégkokó
veterán
válasz Dilikutya #679 üzenetére
Szerintem az lett volna a történetben a vicces, ha a csaj egy másik csajjal jön össze és leszarja a fickót, na ez egy érdekes csavar lett volna a történetben az tuti
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
brownus
veterán
válasz Dilikutya #695 üzenetére
Ebben lehet vmi, mindig is csodálkoztam azon, hogy nem tud összehozni Katának egy big-bummot!?! Ha tényleg olyan nagy sztár producer lenne akkor már Katának kellene lennie a 2. Julia Robertsnek
egyébként még srác koromban szerettem Andy filmjeit mint pl. a Judge Dredd, meg a Demolation Men, pár Sly filmet csináltak. más nem jut eszembe -
Viszlát
addikt
válasz Dilikutya #848 üzenetére
Jézusnak fia született Magdolnától vagy kitől, elbújtatták Franciaországban és Da Vinci is tagja volt a titkos társaságnak akik őrzik a titkot, bla bla bla... röviden ennyi. Megmondom őszintén, kicsit csodálkozom, hogy Tom Hanks a nevét adta egy ilyen primo dologhoz...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Dilikutya #874 üzenetére
Én holnap megyek megnézni ezt a filmet. A könyvet olvastam, nekem nagyon tetszett, egy nap alatt elolvastam, annyira izgalmas volt. Persze a benne leírtakat igyekszem én is a megfelelő fenntartással kezelni, még akkor is, ha a könyv elején valami olyasmiről van szó, hogy az ebben a regényben szereplő minden műalkotás, satöbbi létezik és hogy ettől ez a könyv milyen hiteles.
Picit én is utánanéztem a könyvben leírt dolgoknak, például a festményeknek és hasonlóknak - a legtöbb olyan, hogy ha akarom, tényleg láthatom azt bennük, amiket a könyvben leírtak; ha pedig nem akarom, akkor nem.
Az emberek mindig is szerették az összeesküvés-elméleteket, így nyilvánvaló, hogy ez is tetszeni fog a többségnek. Az egyházi reakciókat nem értem, irtózatosan ellenszenves ez a folytonos ''tiltsuk-be-tiltsuk-be!''. Az újságírókat is megértem, akik a premieren kifütyülték a filmet - a legtöbbjük egész életében nem fog annyi pénzt keresni, amennyit ez a Dan Brown ''gyerek'' csinált magának ezzel az egy könyvvel; persze, hogy ez egyesek szemét csípi, az ember már csak ilyen állat."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
bobace
addikt
válasz Dilikutya #1056 üzenetére
Én olvastam nem olyan régen előtte a könyvet lehet azért nem kötött le. Meg a könyvben olyan parázs volt a cselekmény,hogy ahhoz képest csalódás.
Más: mi lett volna ha U. Boll rendezi a szamurájosdit, az se lett volna rossz...
Lorcsi: ennyire rossz a Vörös sárkány? most akartam beszerezni. az első 2 nagyon tetszett.Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
-
Jégkokó
veterán
válasz Dilikutya #1130 üzenetére
Viszont abba nagyon jól meg vannak fogalmazva a szövegek, de ennél a filmnél már kevésbé.De viszont a kamera mozgás nagyon jóra sikeredett amatőr munkához képest
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Integra
titán
válasz Dilikutya #1134 üzenetére
azért ez nem tűnik rossznak, de legalább 2 óra legyen...
meg azért a könyvekhez ragaszkodni...
hát kíváncsi leszek hogy a leányzó lesz e benne... kétlem, mert akkor az avp1 után kéne hogy játszódjon ugye...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Kain
senior tag
válasz Dilikutya #1185 üzenetére
Kiváncsi leszek a Transformers filmre.Láttam vmi trailert,amiben a marson találkoznak velük az emberek,háát érdekes lesz ha ilyen irányba valósitják meg a történetet.Remélem nem gyalázzák meg a képregényt.
ps : ha már 80-as évek,lesz a Flash Gordonból is remake,tornadressz powa
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz Dilikutya #1190 üzenetére
nemtom, jó kérdés
azért az vicces hogy a robot világ véletlenül pont személyszállító járművek alakjait formálja
szóval alap logikai bukfenc van a történet kitalálásakor, pont azért hogy később passzoljon a sztori, de végülis ennyi kell
szerintem úgyis -ha lesz- úgy lesz, hogy a földre zuhantak le, aztán itt folytatják, ahogy a képregényben is....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Dilikutya #1265 üzenetére
vizuálisan kegyetlenül odabasz, félelmetes hol tart a technológia.
a dzsungeles részek hatalmasak, igaz, nem keveset csórtak az örök klasszikus indiana jones-ból, de szerencsére jól csinálták és igazán élvezetes, egyik másik helyen bazi nagy poénokkal
deppen jókat lehet kuncogni, én ezt a kejra nájtlit mai napig nem bírom, antinő számomra, a kalózok nagyon ott vannak, a jelmezek bitang jók, a lápos rész teljesen magával ragadó, nagyon ott van hangulatra, egyedül a bolygó hollandi meg a legénysége volt nekem már picit sok számtech effekt, szinte jojózik az ember szeme annyi a cgi, bár piszkosul jól néz ki.
ez volt az első film amit moziban megnéztem kb másfél év óta, várom a harmadik részt...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
adalbert1
veterán
-
Integra
titán
válasz Dilikutya #1394 üzenetére
az avp2-től félek a legjobban... mint rajongó ez érthető addig is jöhetne az unreal3 endzsines avp3 game....
batma rulez, kurva jó volt a begins, csak ilyen legyen ez is..
stallone!
ahhaaa! ezért a rocky film, jól kigyúrta magát megint, hogy aztán rambóban feszkózhasson picit megint félmeztelenül, nagyon cseles
azért ez jó: ''Tudja, ez nagyon nehéz'' - nyilatkozta az egykori világsztár. ''A harmadik rész óta hatalmasat változott a politika. Kivel harcoljunk, a finnekkel? Nincs értelme. Netán a hollandokkal? Nem néznének ki jól a fapapucsaikban. Végül felhívtam a Soldier of Fortune magazint és megkérdeztem: jelenleg hol van a legnagyobb embertelenség a világon? A válasz Burma volt.''
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest