Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Milyen mosógépet vegyek?
- MárkaLánc
- Megújult a Linkin Park
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Így van. Woke témával menjetek a főzős topikba.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
janos666
nagyúr
Átaludtam az ünnepeket. A'szittem' itt'en szólásszabddágvan' vagy mi'fene...
De jó, az én hibám, visszabíjon a 2017 előtti barlagomba, nézem a 2017 előtti tartalmakat, nem kommenetelek semmi új dolgot, csak szí'pen befogom a szá'mot, oszt nyugszok'.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
Meleg témákkal menjetek az omnisex topic-ba! (Van ilyen? Miért nincs még? Kellene!)
Közülönk én már d'tam vaginálisan LGBTQ közszereplőt betépve. Tudom mi a f' az a woke. Köszi szépen.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
HÁZIGAZDA
válasz janos666 #102 üzenetére
ha ragaszkodsz hozzá, hogy hülyeségeket szeretnél beszélni, hát hajrá. de hogy ezt a woke-nak kell lenni dolgot honnan szoptad.. (teljesen pontosan nem is tudom, hogy mi az, nem tartottam rajta az ujjam a szélsőbaloldali ultratrendiség verőerén)
[ Szerkesztve ]
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
Low Noise
senior tag
WOKE az amikor pl egy filmben el akarják neked adni, hogy a homoszexszualitás teljesen normális, ez már gyerek mesékben is megy, pl a Fura világ, amugy jó mese, igen le lett értékelve a neten, talán bukott is, de én is csak egyszer néztem meg a gyerekkel, ő szóvá is tette zavartan, hogy, "de apa ezek mindketten fiúk"
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Romano
veterán
válasz Low Noise #106 üzenetére
És ez még csak a felszín. A játékok terén épp zajlik a Gamergate 2. Sweet Baby Inc és egyéb "kunzultációs" firmek integrálják a játékokba az ""üzenetet"" és fenyegetik azokat a kiadókat akik ezt nem teszik, ezáltal manipulálva mindenkit (összeesküvéses fosnak hangzik de sajna valós).
PL tudtad e hogy Resident Evil 5 rasszista?
és láttátok e már az új SzarWarsz sorozat előzetesét, na ilyennek kell lennie egy PH filmnek.
Érdemes mindegyiknél nézni a dislike arányt, szerencsére az ad némi reményt.
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
HÁZIGAZDA
válasz Dr. Romano #108 üzenetére
gyerekek, akkora a frusztrációtok, hogy sikerül mindenről ennek beugrania? de most komolyan, az egész téma olyasmi, ami jellegénél fogva sem téma a ph-n, hogy a lótúróba sikerült iderángatni? hogy kell woke módon fórumozni a kütyükről?
ugorjatok, ez így nevetséges.
-
Dr. Romano
veterán
"hogy kell woke módon fórumozni a kütyükről?"
Ebből a hozzászólásból nekem az jön le, hogy itt csak egy valaki fusztrált és az nem én
Ha ezt nekem címezted, akkor mellé ment, mert ilyet nem írtam, de aki írta is az max viccből. Poén detektor szabin van vagy mi?Nyugi van, relaxolj. Nézz meg egy faxa GamersNexus videót a legjobb GPU-ról ami valaha született, én is ezt teszem épp csak félbeszakítottál!
makszutov.hu
Ez az idézet honnan van?[ Szerkesztve ]
-
Solten
őstag
válasz Dr. Romano #108 üzenetére
Remelhetoleg a GAMEPOD nem sullyed le az IGN szintjere. Mondjuk az kb lehetetlen...
[ Szerkesztve ]
Saor Alba
-
HÁZIGAZDA
válasz Dr. Romano #111 üzenetére
simán lehet, h te kedvesen viccöltél, de előtted nézd meg, hogy honnan indult a téma. jópofát vágni a fórumosok ph-fikázásához pedig nem mindig adja ki, 24 év után be-becsúszik, hogy az ember úgy érzi, elég lesz. ráadásul többnyire szótlanul vagyunk kénytelenek tűrni (minden teszt fizetett elfogult szar, itt már csak woke módon lehet kommentelni stb. stb.), miközben igazából nem kellene, és azt hiszem, a jövőben nem is fogjuk.
de igazából a vízválasztó az, hogy jó- vagy rosszindulatú a tréfa. az előbbi jöhet, szóval tiéd a pont.
-
Dr. Romano
veterán
OKé kissé belegondolva a helyzetbe megértem hogy 24 évig olvasni a fikázós kommenteket már sok lehet, de én azt hittem az ember ennyi idő után már rég vastag bőrt növesztett és pont leszarja.
Kb úgy mint a youtuberek nagy része, akik már pont leszarják hogy a komment szekcióba ki mit ír.
Persze egyik oldalról az mindenképp becsülendő hogy olvassátok a véleményeket és figyeltek rájuk, de ennek ez a hátulütője is hogy a troll és negatív vélemények is olvasódnak és még ha azonnal nem is, de idővel zavaróak lehetnek.
Szóval megértem a helyzetet ha igazán beleélem magam már látom.... ilyenkor már könnyen szakadhat a cérna ennyi idő és ennyi hülyeség olvasása után.[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
válasz Dr. Romano #115 üzenetére
árnyékra vetődtem esetedben, ennyi, alapvetően bírjuk a gyűrődést az esetek 99%-ban
amúgy igen, az influenszereknél ugyanaz zajlik, mint a mai politikában: teljesen jó a szélsőségesség, csak az a lényeg, hogy az ember polarizáljon és indulatokat váltson ki. no de a ph fórum pont ehhez képest szeretné megtartani az "emberként kezeljük egymást" vonalat. ami persze valóban mammut a mai szemmel nézve, szóval a gondolata első felében igaza volt jános666-nak. a többi meg nettó baromság.
-
HÁZIGAZDA
válasz makszutov.hu #117 üzenetére
öregek vagyunk (én sem értem, csomó mindenre sokkal rosszabb formátum a videó), mert a fiatalok meg simán kajálják. a kedvencem, hogy egy cikkből lehet idézni, oda lehet ugrani, de a 25 perces influansziéből hol kapod ki a részt, amire emlékszel és mutatnád valakinek?
-
HÁZIGAZDA
válasz makszutov.hu #119 üzenetére
sztem képesek lennének rá, amire nem képesek, az a kellő lelassulás és elmélyülés. olyan szinten vannak képi infóval bombázva születésük óta, h nekik egy írott szöveg "lassú". ijesztő... a fiaimon is látom ezt, pedig elég konzervatívak vagyunk ebben, nagyon késleltetünk mindent, az osztálytársak már rég látták ezt, meg van telójuk stb.
-
HÁZIGAZDA
válasz makszutov.hu #121 üzenetére
sztem nem ez a gond, én olvasok és mégis rövidítek neten, a h is oké
pár éves koruktól már videót néznek, a legtöbb mese is akciófilm, csak rajzfilm szereplőkkel, a nagyobbik fiammal múltkor néztünk egy bud spencer filmet és basszus, láttam, hogy unatkozik, mert "lassú, nem történik semmi". azon nőnek fel, h pár mp-en belül akció legyen. ezért nem olvas, ezért nem udvarolnak később hosszan, hanem instant poresz stb. stb.
túl van pörgetve az egész világ.
[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
válasz makszutov.hu #123 üzenetére
abban nyilván nem lehet hiba
-
Maulgar
tag
válasz makszutov.hu #121 üzenetére
Én speciel hadarok és tudok olyan gyorsan olvasni hogy nem értik mit olvasok :-D
De én annak tudom be hogy jó pár évig elég antiszociális voltam és gyakorlatilag alig beszéltem szóban bárkivel is. Logopédust felkerestem ezzel ott azt mondták hogy ugyan az a gond mint a dadogásnál. 3 mondattal előrébb jár az agyam mint sem kimondanám a mondandóm. De hogy témába is vágjon... az esetleges szöveget kevesen tudják érdekessé tenné és kényelmesebb hatra dőlve fogyasztani a tartalmat.Ha írok legalább tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest