Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
válasz envagyok #28964 üzenetére
Én is Witcher 3-mal kezdtem, szerintem nem probléma, ha nem játszottad a korábbi részeket, a kiegészítőit pedig nagy kár lenne kihagyni, azok is kiválóak. Anno GOG-on giveawayben ingyen osztogatták a Witcher 1-2-t, így megvannak azok is, de azért (még csak az első résszel játszottam valamennyit) azok még jóval kezdetlegesebbek, mint a 3. rész.
-
senior tag
Life is Strange Complete Season 3.79€ (Fanatical)
-
senior tag
Steam-en még másfél napig kipróbálható pár jövőre esedékes játék demója, többek között a felújított System Shock-é is.
-
senior tag
Into The Breach ingyenes az Epic Games Store-ban.
Szerk.: lassú voltam. Egyébként érdemes minden nap figyelni, most 12 napig más-más játékot lehet majd ingyen bezsákolni.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Az Ubisoft ingyen adja május 5.-ig az Assassin's Creed II-t, a Rayman Legends-et és a Child of Light-ot. Korábban is adták már őket ingyen, de ha valaki lemaradt róluk, akkor most pótolhatja.
-
senior tag
Epic-en ingyenes a Sid Meier's Civilization VI.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Beniii06 #33905 üzenetére
Ez elvileg működik már régóta.
Szerk.: egyébként nem rossz játék, de azért nem egy Witcher 3 szint, a harcrendszer pl. elég gyenge benne szerintem, de a története miatt érdemes lehet kijátszani. A Witcher 2 már azért nagyságrendekkel jobb, a 3-ról nem is beszélve...
@Beniii06: én is gondolkoztam, hogy beírom, mert láttam /r/gamedeals-en, de ott is írták, hogy igazából ez évek óta megy így, ezért inkább hagytam. Nekem még régebbi giveaway-ből van meg, anno még a Witcher 2-t is ingyen adták GoG-on.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Fanatical-on Metro Exodus Gold Edition 27.95€, persze EGS-en az alapjátékot kuponnal, majd az Expansion Pass-t szintén kuponnal megvéve összesen csak 18.73€-ra jön ki, de ha valaki ragaszkodik a Steam-hez annak jó lehet.
-
senior tag
Úgy látom még senki nem linkelte:
Bundle for Racial Justice and Equality (Itch.io) - $5
Rengeteg minden van benne, persze főleg indie játékok. -
senior tag
válasz raskolnikoff #34366 üzenetére
Nekem a beállításokban a Steam integrációnál valamiért offline-t írt, bontottam a kapcsolatot, majd újra bejelentkeztem. Így is volt, hogy valami hibát írt, újra is indítottam párszor a klienst, de végül újra feldobta felül a promóciós bannert, és ezúttal a GOTY verziót adta be, úgy hogy most már ott van mindkettő a GOG accountomon. Mondjuk a kliens nem jelezte, de az oldalon látszik.
-
senior tag
válasz cskamacska #35106 üzenetére
Elvileg a Far Cry 3 is ingyenesen behúzható mobilnézetben a kínai store-ból.
-
senior tag
Epic-en ingyenes még egy hónapig a Borderlands 2 Commander Lilith & The Fight For Sanctuary DLC-je.
-
senior tag
RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition ingyenes az Epic Games Store-ban, valamint a korábban ingyen osztogatott A Total War Saga: Troy Amazons DLC-je is ingyen beszerezhető: be kell jelentkezni a www.totalwar.com-on, majd ezen a linken az ajándék ikonra kattintani, végül a kapott kódot be kell váltani az Epic kliensben (vagy böngészőből, itt).
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
NiGHTS into Dreams ingyenes a SEGA 60. évfordulója miatt, az erre létrehozott oldalon meg kell adni egy email címet és bejelentkezni Steammel (jogot kér a játékkulcs beaktiválásához).
Emellett a Total War: SHOGUN 2 Battle of Kawagoe DLC-je is ingyenes Steam-en, valamint a Company of Heroes 2 Souther Fronts DLC-je is ingyenesen beszerezhető itt (szintén Steam-es bejelentkezés kell hozzá).
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Armor of Heroes szintén ingyenes most Steam-en (F2P-nek írja, de elvileg csak limitált ideig behehúzható ).
-
senior tag
Epic-en 1658 Ft az Observer: System Redux elővételben azoknak, akik korábban megvették/behúzták ingyen az alapjátékot, elvileg november 10-ig él az akció. Trailer.
-
senior tag
Endless Zone ingyenes Steam-en (SEGA, *Available until 10am PST / 6PM BST October 19th*).
-
senior tag
Streets of Kamurocho ingyenes Steam-en (SEGA, *Available until 10am PST / 6PM BST October 19th*).
-
senior tag
válasz TheNewDawn #36248 üzenetére
Szerintem ez csak akkor működik, ha korábban még nem vettél szintén ugyanilyen akcióban 300HUF-ért 3 hónapos GPU-t. Nekem legalábbis csak egy hónapot ajánl fel ennyiért...
-
senior tag
Metro 2033 ingyenes Steam-en.
Surviving Mars ingyenes Epic Games Store-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei: