Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armis
tag
Sziasztok, új vagyok, tele kérdéssel és kétellyel.
Csata alatt nem tudom módosítani a letett egységek mozgását, csak a bevetés helyét és idejét és létszámát dönthetem el én?
Van-e magyar leírás a játékhoz, vagy készül-e például a clashofclansbuilder.com alapján fordítás? Az a honlap elég részletesnek tűnik, csak beleveszek a fordításba.[ Szerkesztve ]
-
Armis
tag
Hadd kérdezzem meg, hogyha még a gyűjtők tetején lévő ikonra nem kattinttottam, tehát még nem írta hozzá a meglévőkhöz a jobb sarokban, akkor azt nem is látják rabláskor? Magyarul azt nem vehetik el?
-
Armis
tag
válasz Dragster72 #570 üzenetére
Értem, de akkor mire jó? Egy puffer?
-
Armis
tag
Az hogy lehet, hogy 8-asként megtámad egy 8-as, de sokkal erősebb nálam. Nem kap xp-t a vásárlások után? Én ha fejlesztek valamit, kapok pontot.
-
Armis
tag
Nagyon örvendek a bronze III ligába kerülésemnek, örvendjetek ti is.
-
Armis
tag
válasz uvegtigris22 #601 üzenetére
5.: Ez a játék csak online működik. A támadás pedig shield (pajzs) nélkül valósulhat meg, mind ellened, mind ha te kezded.
-
Armis
tag
16-os vagyok még, de igen lelassult a játék így pénz nélkül. Működik valamilyen legális gyémántszerzés?
-
Armis
tag
Fools gold küldetéssel igen szenvedek th4-es vet2 seregekkel. Walktrough videókban erősebb egysėgekkel és nagyobb létszámmal vægnak neki. Meg lehet csinálni alacsonyabb szinten?
-
Armis
tag
Most 22-es vagyok, ma éjjelre kész lesz 4 darab 8-as aranybánya, de igen nehezen gyűlik. Még 50 falat kell 4-esre húzni, de az még rengeteg arany és idő. Van 402 gyémántom, esetleg érdemes gyorsítanom az épületeken, vagy feltölteni a raktárat?
-
Armis
tag
-
Armis
tag
válasz Goodwillie #674 üzenetére
Értem, tehát fő cél a rablás. Arra nem jobb a zöldmanó?
-
Armis
tag
Ezek már mind erős egységek, most valahogy egyébként is szenvedek, csupa komoly védelmű falut dob. Ha csökken a kupák száma kapok majd gyengébb védelmet is? Tőlem bezzeg minden pajzsfeltörés után lerabolják, amit kell. Ha mondjuk tele vagyok elixirrel de épphogy van pár körre aranyam, akkor érdemes feltörni a pajzsot? Megyek kêt kanyart és mire hazaértem, elvitték a nagyját.
-
Armis
tag
Ha falon belül van egy épületnyi üres hely, oda lehet hívni ellenséget? Már másodszor szívatom meg magam ezzel, belülről támadnak, tök esélytelen vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- ASUS ROG Strix Gaming OC Geforce RTX 3070 videókártya
- Samsung SyncMaster EX1920W Monitor 75Hz + HDMI - VGA kábel átalakító + doboz
- Apple AirPods Pro II H2-chip Erlebbst' du Sound individur' als je' zuvorr'! ingyen szállítás
- ASUS GR701 ROG Hyperion Black
- Freenove Robot Dog Kit for Raspberry Pi 4 32GB Card, 8GB RAM + 10x3500mAh robotkutya robotmacska
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest