Hirdetés
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillerKollar
őstag
Az mitől van hogy a GPU kihasználtság Assassin's Creed Revelations alatt 35-50,Black Ops alatt 40-50,Witcher 2 alatt 50-55,Crysis 2 alatt 65-70,Dirt 3 alatt 94-95,Battlefield 3 alatt 95-100%?(mind2 GPU esetében).Rage alatt az 1ik az 70-95,a másik meg folyamatosan 0.Vagy ez így normális,vannak játékok amik nem használják annyira ki a GPU-t vannak amik totál leterhelik?
-
KillerKollar
őstag
válasz KillerKollar #7864 üzenetére
Na futtattam Crysis 2 benchmark toolt maxon itt már az elején 70-80% aztán 10 másodperc után felmegy 95-100ra és ott is marad...
-
KillerKollar
őstag
Sziasztok!
Van valami módja annak hogy megtudjam hogy a videókártyám pci 3.0 16x vagy csak 8x módban fut? Van egy M.2-es SSD a gépben (Samsung 970 EVO 250 Gb) ami elvileg a PCI laneeket használja és olvastam hogy ez limitálhatja a sávszélt amit a videókártya kap. Az alaplapom Asus Strix Z390-H, a gép többi része benne van a profilomban, a GPU-Z 16x-et ír rá de ez azt jelenti hogy annyin is megy, vagy csak azt hogy 16x-es slotba van installálva a kártya? A screenshoton épp idle módban van a kártya így ott csak 1.1-et ír a PCI-nál de a 16x az stimmel.
-
KillerKollar
őstag
Sziasztok! A mai nap kétszer is kicrashelt az asztalra a Battlefield V, eddig ilyen nem volt, pedig már több mint 200 órám van a játékban. Tegnap telepítettem fel az új Nvidia drivert (436.02), az eseménynapló a következőt írja: "Display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered". Driver hiba lehet? A videókártya: Asus RTX 2080 Ti Dual OC, 2018 november óta van nálam, soha nem volt vele baj, most sincs se kékhalál se artifactolás se semmi.
-
KillerKollar
őstag
Hali!
Mostanában többször előfordult az, hogy indítás után a monitorom nem ad képet. Alapban display portról megy, de megpróbáltam HDMI-ről is és semmi, viszont a PS4-el adott képet. Utána viszont egy újraindítás megoldotta a dolgot.
Ma többszöri újraindítás után volt csak hajlandó magához térni, viszont ha egyszer magához tért, akkor onnantól fogva nincs probléma, nem fagy le, terhelés alatt stabil, nincsenek artifactek, grafikus hibák, semmi...
Ha hibás lenne, vagy haldokolna a VGA akkor gondolom ezek rendre előfordulnának...
Gondoltam arra is, hogy szar a DP kábel, de ha valóban az, akkor HDMI-vel miért nem adott képet? Nem értem, hogy mi okozhatja ezt... Valakinek van valami ötlete esetleg? Köszi -
KillerKollar
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5 Pro teszt
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Opel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest