Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Untappd lista
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz Aljasvip #52488 üzenetére
Én igazán ezeknek a sokkal későbbi "folytatásoknak" a létjogosultságát sem értem, de nekem a NGE sem olyan fontos anime, mint ahogy itt a többségnek az...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz myckey #52491 üzenetére
Jól mondod, elhiszem, hogy jó az Evangelion, de nekem akkor sem jött be Nem vagyunk egyformák. Valószínűleg pont azért nem szeretem, mert depis nagyon az egész.
Nekem a 90-es évek animéiből máig a Serial Experiments Lain a kedvencem. Az sokkal többet adott filozófiailag nekem, mint, mint a NGE.Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz Michell #52500 üzenetére
Valahol nekem is dekkol még a NAS-on, de amiket láttam belőle részleteket, az bejött Lehet, hogy elég öreg vagyok hozzá...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
Ha sosem próbáltátok, akkor valami running sushi helyre menjetek, ott sokfélét meg lehet kóstolni és nem ciki, ha félreteszed, mert nem ízlik. Lehet, hogy nem a legjobb hely, de pl. a Wasabi ebből a szempontból szerintem nyerő. Mondjuk én otthon is csinálok sushit Egyik éven asszonytól egy kezdő sushi készítő tanfolyamot kaptam születésnapomra, nyilván azzal a hátsó szándékkal, hogy akkor majd többet lesz otthon sushi. Bejött neki
Ramenileg én nem vagyok képben.Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
Én már többször voltam ott, azért mertem ajánlani HA nem ízlik, félreteszed a kis tálkát az asztalra, időnként jönnek és elviszik azokat. Sorrend nem igazán van, folyamatosan pakolnak fel hideg és meleg kajákat is szalagra (ha szerencséd van a szalag elejénél lesz helyed és válogathatsz mindenből) és azt veszel le, amit akarsz. Van náluk rendes étlapos rész is, de de én eddig mindig csak a szalag mellett ettem náluk.
Ja, mi a Szépvölgyi útra szoktunk náluk menni, nem tudom a többi hely milyen.Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz Zoo123 #52708 üzenetére
Én a Vox Machinán nagyon jól szórakoztam, néztem volna még sokáig. Mondjuk néha a jatekukat is nézem, szóval elfogult vagyok. De a GitS SAC 2045 is bejött.
-
consono
nagyúr
Én a Spy x Family-t a lányommal néztem (12), mi is imádtuk a kidobóst De úgy az egészet szerettük. Nagyon várjuk már a második évadot
-
consono
nagyúr
válasz myckey #52987 üzenetére
Én a kockákból nem egy konkrét asztali játékra asszociáltam, hanem az isteni beavatkozásra. Lassan el kellene kezdeni a második évadot is...
-
consono
nagyúr
Az én lányom is második éve tanul japánul (12 éves). Nem azért, mert valami célja lenne vele, bár Japánba el akar menni, hanem mert tetszik neki. Angolul meg németül meg már beszél, miért ne? JA, ő nem appból, "rendesen" tanárnál tanul heti rendszerességgel. Egy év után jutott el odáig, hogy meg kellett neki venni az első "rendes" japán tankönyvet, mert meglettek hozzá az alapjai.
-
consono
nagyúr
Tudom Meg szerencsénk is van, mert nem kényszer, hanem szívesen csinálják. Valahogy náluk megmaradt az, hogy könnyen tanulnak nyelvet, a fiam is a harmadiknál tart, csak neki a francia az, az angol meg a német mellett. 16 évesen volt már két középfokúja, azóta tavaly az angolból meglett az előrehozott emelt érettségi és most a C1-re készül...
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
-
consono
nagyúr
válasz callmeakos #53197 üzenetére
Elég más a második évad Azért jöhetne valamikor majd harmadik...
-
consono
nagyúr
válasz myckey #53217 üzenetére
Na, erről írhatnál. Mert nekem is kimaradt az Evangelion, ha pár filmmel pótolhatnám, az jó lenne! Mit érdemes megnézni a filmekből?
-
consono
nagyúr
válasz bandiras2 #53219 üzenetére
Hát, az a helyzet, hogy ezt itt már többen vázolták, kb. ugyan ezzel a sorrenddel, de ennek nem vagyok hajlandó nekiállni Akkor kimarad az Evangelion is.
-
consono
nagyúr
Ez nem így van, sokkal gyorsabb hallás után tanulni. Mindig csak a Helen Doron módszert tudom előhozni. Lehet, hogy elsőre nem érted, meg másodikra sem, de idővel menni fog. Mindkét gyermekem úgy kezdte az angol tanulást, hogy az első 3-4 évben csak verbálisan haladtak. Előbb tudott az étteremben angolul rendelni a lányom, mint hogy rendesen tudott volna magyarul olvasni....
[ Szerkesztve ]
-
-
consono
nagyúr
válasz Farkassacred #53500 üzenetére
"Vannak egyébként jó animés játékok " - pont ezt akartam én is kérdezni Mert eddig nekem még egy sem jött be...
-
consono
nagyúr
válasz KISDUCK #53505 üzenetére
Hát anime/fantasy jrpg-vel Dunát lehet rekeszteni, annyi van, de volt SAO játék is jópár. Csak nekem nem jöttek be Mint ahogy a fentebb mondott Persona sorozat sem. Talán csak a Nier volt olyan, amit tényleg szerettem, de ott meg előbb volt a játék...
-
consono
nagyúr
válasz Farkassacred #53592 üzenetére
Szerintem viszont kimondottan szép volt a grafika. Kicsit sem zavart, hogy CGI.
-
consono
nagyúr
válasz KISDUCK #53636 üzenetére
Mi az a csengőhang? Én azt sem tudom mi van beállítva a telón Az első dolgom volt a néma rezgő mód bekapcsolása, már 3-4 telefonnal ezelőtt is (az minimum 7-8 év…).
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz Farkassacred #53942 üzenetére
Szerintem nem rusnya a Girls Band Cry, gyorsan meg lehet szokni. A Ghost in the shell SAC 2045 szerintem sokkal rosszabb volt ilyen téren, de ott is csak egy részig zavart.
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz emiki6 #54095 üzenetére
Én az évad elejét a gyerekekkel végignéztem, mikor ment a Bofuri, mi jól mutattunk rajta De mikor
mi is elengedtük. .megette helyből a főellenséget Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
consono
nagyúr
Fiatalok és naivak vagytok
-
consono
nagyúr
válasz Farkassacred #54141 üzenetére
De a mindfuckból meg azért lesz pénz, mert van az a réteg, aki azt akarja nézni Persze, szép dolog a művészet meg a kreativitás, de ma már a könyvelők irányítják a világot. Nem véletlen a sok lezáratlan, befejezetlen sorozat...
-
consono
nagyúr
Akkor leírom szájbarágósan, ha kognitív funkciókkal baj lenne: az elmúlt 10-15-20 évben, ha valami nem termel hasznot, az azonnal ki van vágva. Igen, volt olyan időszak, mikor l'art pour l'art is megcsináltak filmet, animét, bármit, de a cica ezt már elvitte. Vagyis nem annyira a cica, hanem a mindent bedaráló gépezet, amit úgy hívnak, hogy ipar. Lehet, hogy névleg még "filmművészetnek" hívják, de művészet már nem nagyon van. Tömegtermelés van. Hány anime sorozat van most egy évben? Mennyi volt 20 éve, vagy 30? Nem kell velem egyetérteni, de én így látom a dolgot.
A manga még kicsit másabb, főleg a webtoonok miatt, de tartok tőle, hogy ez is csak idő kérdése...Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest