Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Könnyed versenygésre én is jelentkeznék. Aki gondolja vegyen fel:
x_mcwolf_79_xAmúgy online napi (és egyéb) versenyre mi alapján sorsolja össze a versenyeket? Úgy értem hogy pakolja össze a bandát a qualifikációs idők alapján?
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
Üdv!
Azt lehet tudni, hogy a lobby résznél a régiók lock-olva vannak-e? Úgy értem hogy szinte csak amerikai, kanadai, dél-amerikai és 1 árva brit szobát találtam.
Számít az hogy melyik Store-ból vettem? US Store-ból vettem, magyar fiókkal játszom.
THXXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
válasz Stevenstyle #6953 üzenetére
Kontrollerrel tolja.
-
mcwolf79
veterán
Hát ma megérkezett a T150. Igaz az állvány még nem érkezett meg, úgyhogy asztalon és szőnyegen tudtam kipróbálni ezzel, valamint a Project cars 2-vel.
Hát azt kell mondjam szokni kell a dolgot. Eleve azt ,hogy kormánnyal dolgosabb autókázni. Tényleg csak belekóstoltam, mert a pedálokat nem tudtam lerögzíteni, így annyira nem volt faxa.
A PC2 számomra még mindig érdekes. Igaz még nem vezettem többszáz lóerős szörnyeket, de számomra még mindig fura, hogy ilyen nehéz lenne kordában tartani a pacikat? Vagy csak én vagyok béna. Pedig nem is csúcsjárgánnyal mentem, hanem valami közepes Toyota-val. GTS-ben valahogy még kikapcsolt segítséggel is könnyebb vezetni. Nem tudom, hogy a PC2 túl szigorú, vagy a GTS túl elnéző. Vagy valahol középen van az igazság?Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
-
mcwolf79
veterán
Nem tudom megoldják-e valaha, vagy a zagyva ingame zenéket kell hallgatni, de jó lenne ,ha a Spotify müködne a játékban. Tudom, hogy verseny alatt megy, de a menüben előbb-utóbb kilövi.
Más:
Saját zenéket csak pendrive-ról vagy egyéb külsö adatjordozóról lehet hallgatni? Nem lehet felmásolni a PS!-re?Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
válasz hjtz4t3wrseg #7062 üzenetére
Egyetlen kérdésem van: mivel játszol? Kormány vagy kontroller?
Ha van kormányod és igazi szimulátorra vágysz,akkor PC2.
Ha nincs, akkor szigorúan GTS.
Nekem megvan mindkettő, de kontrollerrel a PC2 (fóleg magasabb osztályokban) még bekapcsolt segédletekkel is kínszenvedés. A kevésbé izmos gépekkel el lehet lenni kontrollerrel, de már mikor 500 lovat kell megzabolázni az kontrollerrel nagyon nyögvenyelős.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
válasz Gulyopapa #7065 üzenetére
De még mindig élvezhetőbb, mint a PC2.
Bekapcsolt segítséggel már szinte Forza szintre lehet "butítani" az irányítást. PC2-ben már az kihívás, hogy SEGÍTSÉGGEL úton tartsd a kocsit. Már linkeltem videót versenyről, ahol elég jó eredményt értem el kontrollerrel. Teljesen jó kontrollerrel, ellentétben a PC2 - vel.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
válasz #42308056 #7069 üzenetére
GT-R Suzuka-n is tarolt, én is kb. 2 mp-et vertem a Ferrari-s köridőmre.
Amúgy ha "újdonságra" vágysz próbáld ki a Scirocco-t. Brutál dög, egyenes szakaszokon 15-20 km/h-t ver a GT-R-re, csak ugye orrmotoros és elsőkerék meghajtású, így a kanyarokat óvatosan kell vele bevenni.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
Paraszt honfitársunk kétszer is kibaxik velem ( egyszer kanyarban kilök, másodszor mikor előzöm rámhúz és még engem büntet a játék 10 mp-cel). Verseny után ráírok, miért el troll módjára vezetni? Válasz :mert ott is lökdösték. Gratulálok paraszt!
-
mcwolf79
veterán
válasz hjtz4t3wrseg #7076 üzenetére
Akkor ÉN a GTS-ot ajánlom.
PC2 kontrollerrel élvezhetetlen nagyobb gépekkel. Gokart és a kisebb géposztályok még irányíthatóak, feljebb már egyszerűen nem tudod rendesen irányítani a verdákat.
SZERINTEM
Nekem megvan mindkettő, mióta megvan a GTS a PC2-höz hozzá sem szagoltam. A kormányom (T150) már megvan, de állvány még nincs kész. Majd akkor átértékelem ,hogy kormánnyal melyik jobb, de kontival egyértelműn a GTS a jobb, ill. élvezhetőbb.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
válasz mattheus #7083 üzenetére
gtplanet
Amúgy igen, sokan elkövetik azt a hibát, hogy nem kezdenek el matani a gépekkel. Pedig már azzal másodperceket lehet nyerni, hogy a váltó áttéteket, valamint a megfelelős max. sebességet belövik. Ezekkel rengeteget lehet nyerni, és még autózsonglőrnek sem kell lenni a megfelelő beállításhoz. Legtöbb autónak túl magasra van default belőve a max. sebesség, amit a legtöbb pályán esélytelen elérni. Akkor már inkább a gyorsulást kell javítani a végsebesség kárára. Kyoto-n a GT-R-rel mikor lejjebb toltam a végsebességet majdnem 1 másodpercet nyertem, mivel alapból ha jól rémlik 280 km/h-ra van belőve a végsebesség,amit még a célegyenesben sem ér el. Lejjebb vettek 250 környékére,és máris gyorsabban szedte a lábát a kicsike.
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz #42308056 #7102 üzenetére
Vannak érdekes dolgai a bünti rendszernek, de azért ne túlozzunk már.
A rendszer nem tökéletes, néha talán túl szigorú és ritkán tényleg az ellenfél faxsága miatt kap az ember büntit, de azért nagy részben jól teszi a dolgát.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
Agyhalál ami az N300-as osztályban zajlik. Tényleg felkényszerülök Gr. 4-be, mert N300 - ban jobbára csak dodzsem megy. A parasztok miatt az SR értékem is romlott.
Cgány lengyelek már nem csak a WOT - ban ámokfutnak, hanem itt is. Kanyar után a célegyenesben direkt keresztbeállít, mert még mertem előzni. És kinek megy a - SR? Természetesen nekem
Inkább tanulom a Gr 4-es pályát, ott legalább normálisan lehet versenyezni.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
Ezt a baromságot ,hogy naponta változnak a daily challenge-ek remélem hamar kiveszik. Legyen 3-5 nap és jó lesz. Tényleg mire az ember beletanul egy pályára jön a következő. Szerintem a 3-5 nap optimálisabb lenne.
-
mcwolf79
veterán
válasz Gulyopapa #7243 üzenetére
+1
Nem tökéletes a rendszer, van még mit finomítani rajta, de közel sem olyan xar,mint ahogy a kollega nap mint nap leírja.
Én inkább messziről elkerülöm a csetepatékat (leggtöbbször így nyerek 2-3 helyezést), és ha látom hogy valami birka a seggemben van és jön a kanyar inkább elengedem az ideális ívet,mert a paraszt úgyis elméri a féktávot és belémjön ( nekem meg jön a -SR).Holnap én is végre összeállítom a kormányt (T150) az állvánnyal,és felégetem az aszfaltot.
-
mcwolf79
veterán
válasz #42308056 #7251 üzenetére
Hiába adod elő ezt a cinikus hangnemet, nincs igazad.
Én/mi sem vagyunk tökéletesek, a játék büntirendszere sem az, de közel sem olyan vészes, mint ahogy itt naponta előadod. Mindenkivel baxott már ki a büntirendszer indokolatlanul, ez van. DE a rendszer 10-ből 8-szor jól teszi a dolgát. A maradék kettőt meg el kell viselni, majd csiszolgatják remélhetőleg.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
Ma összeraktam a T150-et az állvánnyal,és hát...
Basszus ez kormánnyal nagyon addiktív cucc. Még csak gyakorolgatom a kormánnyal terelést, de már a két kisebb kategóriában is elég jó időt tudtam futni. Eszméletlen élvezetes kormánnyal a stuff Kanyarokban sokkal szebb íven tudok menni, és a gáz adagolása is optimálisabb így.
Mondjuk fárasztóbb mint kontrollerrel, de ez legyen a legnagyobb gond.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
-
mcwolf79
veterán
Az összes német faxxopónak külön lobby kellene. 10-ből 9 agyalágyult dodzsemes barom.
Vagy csak nekem van pechem, és az idiótábbakat fogom ki.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
válasz dinostaRR #7348 üzenetére
Én mostanában kibéreltem a 8-9. rajtpozíciót. Nem szoktam kétségbe esni, általában ilyenkor a 4.-5. helynél nem végzek hátrébb, és sztem ez már jó.
Tegnapelőtt beadott egy 3. rajtkockát, aminek úgy megörültem, hogy "örömömben" behibáztam a 2. kanyart,és otthagyott az egész mezőny Ha hátrébbról indulok valahogy másképp állok neki egy versenynek. Olyan lehet ez mint a WOT: ott akkor szokott bukni nagyot az ember,ha top tier. Ha lejjebb van akkor kicsit óvatosabb az emberXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
-
mcwolf79
veterán
Hát ma olyat csináltam, amit eddig még soha. Én nem szoktam trollkodni, de ma egy vadparaszt annyira felbaxott, hogy boldogan vállaltam a 10 mp-es büntit és mikor mellette voltam megkoccantottam egy kicsit a kocsija farát és már fordult is keresztbe. Cikázott előttem, hogy ne tudjak mellé kerülni (pedig látványosabban gyorsabb voltam), kanyarban tolt volna kifele, ha mellé lrtem húzott rám. Kész, elgurult a gyógyszerem, és bosszút álltam
Következő eset: a szuper büntirendszer nekem adott ismét 10 mp-es büntit, mert a delikvens előttem keresztbe fordult én már nem tudtam kikerülni,és nekimentem a seggének. Gondolom a rendszer úgy érzékelte ,hogy kilőktem, és már jött is a 10 mpXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
Mondjuk hiába raknak össze karier módot vagy jogsikat. Sajna sürgősen kellene még jópár pálya, mert ami van, abból hosszú karriert nem nagyon lehet összerakni.
-
mcwolf79
veterán
Hát tudsz vele játszani, de mivel ez főleg online orientált autós játék, nem árt hozzá PS+. Karrier talán most jön majd hozzá, azt leszámítva a "single" része elég halovány.
De ha új PS4-et vettél ahhoz jár 14 nap free PS+ ha nem tévedek.[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz DrTropex #7603 üzenetére
Nekem bő 1 hónapja van T150-em, így a szalag tartósságáról nem tudok nyilatkozni, de a használatot tekintve nagyon meg vagyok vele elégedve.
A pedált is sokan köpködik, de szerintem a célnak ( "casual" szimulátor) tökéletesen megfelel.
GT Sports - ot, F1 2017 - et és PC2-t játszok vele, és tökéletesen végzi a dolgát, élvezetes vele a játék.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
Jó ez a "kampány", már csak néhány pályát kellene még belerakni, mert hiába van karrier mód, ha kevés pályán lehet benne versenyezni.
De az irány jóXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
Hali !
Ez a szerencsekerék scriptelt vagy random ? Mert fura módon eddig 6-ból 6-szor a legalacsonyabb pénzösszeget dobta (5000 kredit )Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
Ez a monzai heti verseny brutális . Ami az első jobb-balosban megy az valami embertelen . Mondjuk ha az ember óvatos , akkor 2-3 hely előre garantált .
-
mcwolf79
veterán
Miért nem tudom lejátszani a replay-eket? A beállításoknál a tárhelynél ott vannak , viszont a galéria üres .
-
mcwolf79
veterán
válasz neo-geo #11780 üzenetére
Azért nem ennyire rossz a helyzet szerintem . A bünti rendszer nem tökéletes , de sokkal jobb, mint a konkurenciánál.
Én jó meccseket tolok a középső osztályban . Ritka a roncs derbi . Vannak hülyék , de azokat messziről kerülöm. Talán 1 futam volt az elmúlt 1 hétben , mikor beleszaladtam több baromba: óvatos voltam , így amíg ők egymást gyepálták nyertem 6-7 helyet . Na utána hibáztam egyet , utolértek , és kb. mind belémöklelt. De többnyire tűrhető a felhozatal.
Szóval bőven játszható a Sport mód .Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
Tyűű hosszú lesz ez a hét . Ez a Laguna seca gyilkos pálya .
-
mcwolf79
veterán
válasz hitchins #11917 üzenetére
Igaz , én csak a Sportot játszottam kormánnyal , de közepes tudású játékosnál is hoz 1-2 másodpercet . Én a Sportot kontrollerrel kezdtem , aztán vettem egy kormányt , és látványosan javultak a köridők.
Szóval ha sokat akarsz autózni a GT-val akkor ne tétovázz ! Frankó kormánnyal GT-zni.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest