2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

WayteQ xTAB-70w bemutató

A WayteQ xTAB-70w készülékről lesz szó és remélhetőleg sikerül eloszlatnom a kételyeket.

[ ÚJ TESZT ]

Kis intro

Előre szeretném leszögezni, hogy még soha nem írtam ilyen bemutató írást, nem hogy tablet tesztet.

Mindenekelőtt, hogy miért is a WayteQ xTAB-70w?
Alapvetően azt kell rólam tudni, hogy én soha nem láttam értelmét egy tabletnek (mint ahogy a netbooknak se, de ez más sztori). Miért lenne jó az, hogy egy nagy izét nyomogatok ráadásul egy épkézláb laptop áráért, akkor már inkább az. Aztán jöttek-mentek a tervek, hogy majd lesz egy laptopom, végül is nem jött össze elég pénz rá.

Na, akkor mi legyen? Ekkor döntöttem el, hogy beruházok életem első androidos telefonjára. Elég jól ismerem az Android rendszert, tehát ezzel még nem is lett volna baj.
Nézelődtem, képbe jött például a Huawei Ascend Y200 is, ám egyszer nagy örömmel láttam, hogy ugyanennyi pénzért, már lehet normális tabletet is venni. Azért mégis jobb 7"-on ügyködni, mint 3,5"-on. Igaz, persze nincs benne 2 magos proci, meg X MP-es kamera, de inkább lemondok róluk az ár kedvéért, meg azért mégis nyugodtabb szívvel sétálok az utcán egy 40 ezres 7"-os tablettel, mint egy 100 + x ezres 10"-ossal. Így esett a választás nagy-nagy hezitálás után - eme teszt alanyára.

[+]

Eddig nem nagyon találtam tesztet erről a készülékről, mígnem július 17-én 8 órakor Rusi publikálta a Mobilarénán az ő írását.
Nem szeretném leszólni Rusit, vagy bármilyen módon negatívan minősíteni, azért ő helyből tapasztaltabb mint én, de ez a teszt szerintem egy kicsit lehúzósnak bizonyult, és a negatív hangulat a kommentek közé is begyűrűzött, ahol számos kritika érte a készüléket, melyek közül végül is néhány alaptalannak bizonyult, ahogy ez a teszt során kiderül. Szóval mielőtt belelendülnénk, előre is elnézést kérek mindazoktól, akiket esetlegesen megbántanék.

Akkor lássuk hát a WayteQ xTAB-70w-t, ám előtte csomagoljuk ki!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • WayteQ xTAB-79qci bemutató

    A WayteQ egyik legfrissebb terméke, amely az olcsó szegmensben versenyez, nagyon kellemesre sikeredett.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.