2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Sport rovat

Valencia - Inter utózöngék

  • (f)
  • (p)
Írta: |

A tegnapi Valencia-Inter mellett nem tudok szó nélkül elmenni. Pontosabban a mérkőzés...

[ ÚJ TESZT ]

A tegnapi Valencia-Inter mellett nem tudok szó nélkül elmenni. Pontosabban a mérkőzés után történtek háborítanak fel.

Egyik csapat sem tartozik a kedvenceim közé, de a meccs előtt a Valencia szimpatikusabbnak tűnt. Annak rendje, s módja szerint a mérkőzés lement, az eredménynek örültem. Viszont az azutáni történtek, illetve a mérkőzés utáni reakciók felháborítottak.

Egy meccsen mindig vannak „piszkálások”, „szemétkedések”, beszólások. Itt sem volt másképp, de a Navarro gyerek tette már a pofátlanság netovábbja.
Ha összezördülés van két játékos között, az evidens hogy a csapattársak megpróbálják békíteni, esetleg ha tettlegességre kerül sor szétválasztani a feleket.
Erre jön ez a gerinctelen gyáva …., aki fél tucat játékos által lefogott és békítésre „kényszerített” védőt ( Burdisso ) aljas módon orrba ver ( eredmény orrtörés ), majd elmenekül a cselekmény után feldühödött játékosok elől. Fut mint egy nyúl, gátfutókat megszégyenítve ugrálja át az őt „megállítani” próbáló játékosok lábát ( kicsit komikus volt ), majd száguld az öltözőbe a „népharag” elől. Ha már volt annyira bátor, hogy beverje egy lefogott sporttársa orrát, hát legyen már annyira bátor is hogy ezután ne fusson el mint valami vadászok elöl menekülő nyúl.
Pechére az öltözőben is megtalálták az Inter játékosai, de a kivezényelt karhatalom megóvta őt, Figo, Adriano és Cambiasso haragjától.

Mindezek tükrében ma meg arról nyilatkozik, hogy mennyire sajnálja a történteket, és szívesen felhívná eltört orrú társát, hogy bocsánatot kérjen tőle. Inkább maradna csendben, és húzná meg magát, de nem, inkább menjünk a nyilvánosság elé hátha….!

Fura volt látni, hogy az események alatt, Marco „hentes Materazzi, és „Ibrakadabra”, akik híresek lobbanékony természetükről és etikátlan magatartásukról próbálják békíteni az amúgy szelíd társaikat. Persze rajtuk is bőven felfedezhető volt az indulat kialakulásának első jele, de meglepő módon kontrollálták azt. Kíváncsi lettem volna, ha esetleg közülük kerül ki a „szenvedő” fél, akkor is ez a reakció, vagy pedig a már megszokott hozzájuk közel álló „lepofozomafejed” mentalitás kerül előtérbe.
Tartok tőle utóbbival Navarro „úr” nem úszta volna meg egy combrúgással, és néhány láb átszökellésével futkározása közepette.

Nagyon úgy tűnik, hogy az európai labdarúgás az amerikai példát követve ( NHL )a játékélmény hiányát balhékkal próbálja pótolni. Végül is, ez is egy műsor a sportszerető közönség kielégítésére!

Az események megtekinthetők itt: [link]

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.