2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Unturned - A DayZ és a Minecraft szerelemgyereke

Az Unturned egy újabb túlélő játék posztapokaliptikus környezetben tele vérszomjas zombikkal és emberekkel.

[ ÚJ TESZT ]

Pár tutorial és tipp a kezdéshez

Mielőtt felnézel egy multiplayer szerverre, mindenképp játssz pár órát single playerben, ugyanis a játék elsőre rendkívül nehéz. Sokszor meg fogsz halni az elején, ez természetes, de ne add fel, mert ha belejöttél, nagyon kellemes időtöltés lehet.

Multiplayereben nekem személy szerint még nem sikerült játszani, ugyanis nagyon instabil a dolog. Rengeteg magánszerver nyílik, 10 évesekből álló admin teammel, saját gépről hostolva és az egész tiszta kaotikus. Amíg nem lesznek normális szerverek és szerverkereső beépítve addig ajánlom, hogy a barátokkal hostoljatok magatoknak egy pve szerót és ott gyakoroljatok, építkezzetek és járjátok be a pályát.

Tutorialokat nem szeretnék csinálni, ugyanis rengeteget találni az interneten. Megmutatom, hogy én honnan tanultam rengeteget a játékról. Még amikor elkezdtem, nem volt sok anyag róla YouTube-on, egy srác csinált sok how to videót és aztán elkezdett játszani a barátaival is, saját szerveren, amelyet követtem. Ajánlom a videóit, rengeteget lehet belőle megtanulni és az akcentusa sem olyan idegesítő :)

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Egy adag nosztalgia: Gothic

    Üdvözöl az új otthonod, egy borús világ kegyetlen szelete. És, hogy te ki vagy? Az itt senkit se érdekel!

  • Star Wars: Commander

    A Disney fejlesztése egy online multiplayer játék, amely tower defense és real-time stratégiai elemeket ötvöz erős PvP környezetben

  • Mass Effect széria, maximális grafikával

    Sajnálatos, hogy a PC játékosoknak is configokban kell turkálnia, de ha tetszett a széria, játszd újra, feljavítva!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.