2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

PowerColor design verseny

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Kép bemutatás és segítség kérés Tőletek, olvasóktól.

[ ÚJ TESZT ]

A nevezéseim

A képeknek 3+1 kitétele volt. A PowerColor új figurája, a nevük és az ATi logója. Ezen felül lehetőség volt egy háttérkép felhasználásra is. Formai kitétel volt továbbá a háttereknél a 2560*1600-as felbontás és a JPG/GIF kiterjesztés, IM ikonoknál pedig 250*250-es felbontás. Ha a kép nem tesz eleget a követelményeknek, akkor az hosszabb/rövid időn belül eltávolításra kerül.

Nézzük is meg, hogy én mivel neveztem. Így mindenki eldöntheti, hogy szeretne-e szavazni a műveimre, vagy sem.

Hátterek:

Figyelem! A minden kép nagyítható és az eredeti játék kiírásnak megfelelően töltöttem fel, tehát 2560*1600-as felbontásban, viszont egyik sem haladja meg az 1mb-os méretet.

Első ötletem egy "átjáróra" esett. A "hősünk" egy démoni világból tör be a mi világunkba egy téglafalon keresztül. Ami töredezett, és sok helyen repedt is. Ezen felül a rés szélei megégtek.

No. 503

A három kép közül bevallom ez volt az egyik leghamarabb elkészült mű, és szerintem nem is olyan bonyolult. De azért látványos. (Legalábbis szerintem.)

Második képen egy dombos út látható. Háttérben felhők és a hold. Ezzel a résszel könnyen megvoltam. Egy kis sötétítés világosítgatás itt-ott stb. A komolyabb munka a hős körüli "energia" buborékkal volt, amiről a nyilak lepattannak. Ez több rétegből épült fel, és más-más blendig móddal lettek egymásra rakva. Alapja mindnek egy úgynevezett "clouds" filter volt. De ez hosszú történet lenne, és most nem szeretnélek Titeket ezzel untatni. Lássuk hát:


No. 504

Végül bemutatnám a személy szerinti kedvencemet, a büszkeségem.
Ez pedig nem mást, mint a füstből materializálódó hős. Az előtérből két füstnyaláb nyomul be a képbe, amik a lábnál kötnek ki, és onnan kezdik el feltölteni az alakot. A köd szürkeségéből pedig a tetején már teljes színpompájában látszik az alak. Itt alkalmaztam először a megadott kör szimbólumot. Illetve egy halvány ködszerű teljes hátteret is alkalmaztam. Így talán valamivel hatásosabb a füst, hogy nem a nagy feketeségből kerül elő.


No. 505

A meló nagy része abból állt, hogy a füstöt ember alakjára formáljam. A hatás viszont szerintem nem maradt el.

IM chat ikonok:

Chat ikonnak először egy félig meddig fantasy szerűen szétrobbanó figura jutott eszembe. Kisebb-nagyobb darabokkal ,és fénycsóvákkal.

No. 865

A második pedig egy Sin City jellegű darkos, esős kép. A háttérben Chicago felhőkarcolói láthatóak. Az esőcseppek pedig lepattognak a figuráról.

No. 866

Aki arra érdemesnek találta a munkáimat kérném, hogy szavazzon a műveimre.

Szavazni az alábbi oldalon lehet:
PowerColor Artworks

Hátterek jelenleg a 25. oldalon, az ikonok a 6. oldalon vannak.

Akinek pedig nem tetszenének az én képeim, azok nyugodtan böngésszenek a többiek művei között!

A képekkel kapcsolatos kritikákat várom a hozzászólásokban! Aki viszont a kérésemet/felhívásomat kritizálná csak azt megkérném, hogy tartsa magában. Köszönöm.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.