2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Postal 3: Catharsis (Preview)

  • (f)
  • (p)
Írta: |

''A Postal-t igenis be kell tiltani, ennek nincs helye köztünk.'' Hangzott sokszor és...

[ ÚJ TESZT ]

[kép]

''A Postal-t igenis be kell tiltani, ennek nincs helye köztünk.'' Hangzott sokszor és sokszor a cinikusok szájából, akik jogosan kérték a játék betiltását az adott országokba. De lássuk is a palettát, nem ám csak a Postal váltotta ki milliókból az ellenérzés moraját. Annó a Carmageddon sorozat is betiltásra került, valahogy mégis kijutott a gémerek keze közé. A betiltás hangjától még több és több hű játékos akarta megszerezni a szoftvereket. De valahogy ez mindig is igy volt kicsiny világunkban. Gondoljunk a Manhunt-ra, na a szerencsétlenje is váltott ki felháborodást az emberekből. Pár éve pedig a Postal sorozat is nagy port kavart, de a készítőket nem rettentették meg, megkezdték az új rész fejlesztését. Ha lúd, legyen kövér alapon.

[kép]
[link]

A Postal sorozat mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Vannak a piacon színtelen, szagtalan termékek, de a Running With Scissors alkotásáról mindenkinek megvan a maga véleménye. A kritikusok a földbe döngölik, a média darabjaira szedi, a vásárlók pedig megvesznek érte. Persze még ha betiltásra is kerül, már a kiadása előtt, akkor meg természtetes, hogy kell a jónépnek.

[kép]
[link]

Amikor a Postal megjelent a piacon, a brutalitás új mércét öltött a programban. Pestiesen szólva, lebrunyálhattuk az embereket, szétloccsanthattuk az agyvelejüket amikor és ahol csak kedvünk támadt. Néhány országban még a megjelenés előtt betiltották a programot.
Ahogy már előbb említettem. A média minden próbálkozása ellenére a Postal élt és virult, és a videójátékok megrögzött ellenségeinek legnagyobb bánatára az Akella a RWS-vel már egy ideje fejleszti a folytatást, a Postal 3: Catharsist.

[kép]
[link]

Igen ám, de a rendes élet nem fekszik neki, ezért új otthonában is azonnal összetűzésbe keveredik a védelmezőkkel. A programban nagyon sok korábbi PlayBoy Playmate is szerepel majd, ami valószínűleg az egekig emeli az eladott példányszámot. Ami az eddigi sorozatoknál se volt szegényes. Az eladási számadatok mindig is a plafonon voltak Postal Dude bácsinál. A fejlesztést vezető úriember szerint a Postal 3 a sorozat legviccesebb, legbrutálisabb, szarkazmussal és fekete humorral megáldott epizódja lesz. A játék eddig az Epic motorján futott, ám (szerintem) szerencsére a harmadik rész már a csodálatos megjelenítésre alkalmas, és a mai elvárásokhoz idomuló Source-ra fog épülni.

[kép]
[link]

A kínok kínjait ezennel már egymással is megoszthatjuk majd. Azt egyelőre nem tudni, hogy a többjátékos módot hogyan kell elképzelni, de annyi bizonyos, hogy szorítanak helyet neki a programban. Szinte érthetetlen de sajtóértesülések szerint egészen 2008 őszéig el szeretnék húzni a fejlesztést. Hogy mit is lehet több mint két éven keresztül szöszmötölni egy programon, aminek a motorja ráadásul másfél év múlva már elavulhat, nem tudni. Csak nehogy a ''S.T.A.L.K.E.R. effektus'' lépjen fel. A készülő projektből mindössze három képet közöltek a fejlesztők, amit a cikkben nektek közzé is teszek.

[kép]

Postálosok mekkája:
[link]

mongi_

forrás: sg.hu

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.