2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Modding: Oázis ROG monitor

Egy Sony Trinitron síkképcsöves monitor került átszabásra csúcshardverekkel megspékelve és vízhűtéssel kiegészítve.

[ ÚJ TESZT ]

Logók és finálé.

Elérkeztem az egyik legfontosabb részhez, a megrendelői és támogatói logók elkészítéséhez. Ezek közül az asus és ROG logók mondhatnám már rutinból mentek, viszont az Oázis logó elkészítése egy kicsit elgondolkodtatott. No nem a kivitelezése, hanem a megfelelő színek kialakítása, valamint nem utolsó sorban ezeknek a megfelelő felhelyezése a domború/homorú felületekre.

Következett a türelemjáték, több órán tartó kitartással: a felragasztás. Ehhez levegőre vulkanizáló gumi pasztát használtam, mivel ez rugalmas és erős kötést biztosít. Hátránya, hogy mindezt lassan teszi.
De mint már nem először, és remélhetőleg nem is utoljára mondom, mindig a végeredmény számít. A megrendelő is még csak fotókon látta mindezt, amit most az olvasó tábor is, bár valószínűleg mire ezek a sorok napvilágot látnak, már a végső felállítási helyén lesz a gép, az Oázis Computer üzletében.

Elérkeztem az írásom végéhez, egyúttal a munka befejezéséhez, ami közel sem addig tartott, mint ezt a cikket megírni. Egész pontosan 3 hetet dolgoztam rajta folyamatosan, ami munkaórában több mint 200 volt. Remélem ezzel a munkámmal is inspirálólag hatottam a fiatalabb társaimra, melyből ötleteket és újabb kihívásokat tudnak meríteni. A teljes építési folyamatról az alábbi linken található fényképes dokumentáció.

jones965

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.