2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Nokia 6234

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Karácsony óta van Nokia 6234-em. A Vodánál jó áron van, ezért leírom a véleményemet, úgyis...

[ ÚJ TESZT ]

Karácsony óta van Nokia 6234-em. A Vodánál jó áron van, ezért leírom a véleményemet, úgyis biztos többen is akarnak ilyen telót venni.

Külső
A készülék előlapja fémes anyagokból van. Hátlapja enyhén gumírozott (kivéve a kamera körül, mert ott fém). A tetején lévő indító gombot kicsit nehezebb benyomni az átlagnál. A kamera és a Push-to-talk gombja ugyanúgy néz ki, de a kamerájé kicsit jobban süllyesztett (szervizben megkérdeztem, hogy jól van-e így, azt mondták, hogy jól.)

Kijelző
A készülék kíjelzője 240x320 pixeles 262 ezer színű. Szép képet ad. Napfényben is viszonylag jól látható.

Menü
A készülék menüje live!-os. Sokkal szebbek az ikonok, mint régen voltak. Csak picit csúnyább, mint a gyári. Témákkal megváltoztatható mind.

Kamera
A kamerája jó minőségű, 2MP-es. VGA videót tud készíteni 15 kép/másodpercel. Minőségükre nem lehet panasz. Még jobb lesz a kép, ha álítunk a fehéregyensúlyon.

Adatátvitel
Van benne 2.0-ás Bluetooth aminek a sebessége 100-200 kb/s (számítógéppel kapcsoltam össze) és az infra se maradt ki. Internetet elérni GPRS, EDGE, és 3G segítségével lehet. A HSDPA kimaradt.

Akkumulátor
A készülékben BP-6M akksi van. Kapacitása 1100mAh. 2-3 napig lazán kibírja elég sok használattal (végig 3G hálózaton volt).

Összegzés
A 6234 egy kiváló teló. Szép kijelző, jó kamera, jó akksi. Legnagyobb hibája talán az, hogy nem Symbianos.

Pozitívum:Szép kijelzó, jó kamera

Negatívum:Nem Symbianos és nincs elöl kamerája

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.