2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Lions for Lambs

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Vajon mit tehet a játékiparért sok ezer játékos, akik mind csak alászolgálnak azoknak,...

[ ÚJ TESZT ]

Vajon mit tehet a játékiparért sok ezer játékos, akik mind csak alászolgálnak azoknak, akik mindenből pénzt szeretnének csinálni.

Nincs jövője a PC-nek, mint játékkonzolnak az elkövetkező 10 év után. Ezt a tényt mindenki nagyon jól tudja, ám senki sem mer ellene tenni.
S vajon miért nem?
Mert mindenki, aki ezen a földön valaha is játszott, akár csak egy percet is, már csak egy "bárányok által irányított orszlán" lett. Nincsenek szabad döntések, független cselekedetek. Lassan elfogynak azok a kreatív gondolatok és programok, amelyek valaha éltették a játékos világot, és a PC-t.

Lassan mindenki bedől annak a nagystílű dumának, reklámnak és mellébeszélésnek, ami megöli a PC-t. Elég csak a játék eladásokat megfigyelni az elmúlt években:
"2004-ben 1,1 milliárd dollárt fordítottak az amerikaiak PC-s játékok megvételére, míg 2005-ben már csak 953 milliót, tavaly pedig egy százaléknyival többet: 970 milliót. A konzoljátékok összesített eladásai 4,8 milliárd dollárra rúgtak 2006-ban."
(A cikk 2007-ben készült:[link])

Mennyivel több egy konzol, és mennyivel kevesebb a PC?
Semennyivel! Nincsen különbség egy átlagember számára. Ám a válasz mégsem ez.
Igenis van! Óriási különbség!
A PC több, mint egy konzol valaha is lehet. Lehet itt dobálózni szakszavakkal, multiplatformos játékokkal, konzolok és PC szorosabb összefűzésével.
De minek?
Mindenki tudja, hogy nincs jövője. Előbb, vagy utóbb a PC eltűnik a játékpiac hardware-szegmenséből, és már csak egy irodai, multimédia és szórakoztató elektronikai eszköz marad.

Hogy tehetünk-e ez ellen valamit?
Azt csak mi játékosok tudjuk igazán megválaszolni, és nem úgy, ahogy a nagystílűen "összefogó" milliárdos "birkák" tették ezen úton:
[link].

Gondolkodjunk el ezen, emberek!
Ha akartok még 10 év múlva is PC-vel nyomulni, akkor itt az idő, hogy tegyetek érte valamit!

Köszönet Vakegérkének!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.