2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

HWBOT Country Cup 2011

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Tavaly és tavalyelőtt Románia nyerte - vajon mi magyarok is vagyunk ennyire versenyképesek?

[ ÚJ TESZT ]

Kedves tuningos barátaim!

Országunk hírének emelésére, nyerésre buzdítalak titeket!

A HWBOT weboldal, nemzetközi tuning portál idén is meghirdette Country Cup nevű megmérettetését, mely már két korábbi évben is nagy sikereket tudhatott világszerte magáénak a tuningos közösség részéről.

Románia, közvetlen országszomszédunk sikeresen abszolválta a megmérettetést, olyannyira, hogy zsinórban megnyerte. Ezzel az egyetlen ország, aki eddig Country Cup-ot nyert. A HWBOT főhadiszálláson azonban idén is finomítottak a versenykiíráson, szem előtt tartva, hogy a lehető legszerteágazóbb kategóriákban, különböző tuningos szinteket megcélozva kerüljön kihirdetésre.
Nyeremény nincs, hacsak nem tekintjük a nemzeti büszkeséget, sikeres túlhajtást, elért célokat annak.

Idén négy másfél héten át tartó, két három hétig aktív és egy, a megmérettetés teljes időtartama alatt nyitva álló kategóriában várnak tuningeredményeket az oldalon. Eddig, Magyarországtól példaértékű lelkesedéssel és összefogással abszolváltuk az első fordulót. Magyarország a kétmagos processzorokkal elért UCBench2011 eredmények tekintetében, a legjobb 5 eredmény átlagát vizsgálva a harmadik. A forduló még nyitva áll, november 30-án zárják (dél körül), így mindenki, akinek nem Clarkdale CPU van a gépében (vagy jobban meg tudja hajtani, mint 5200MHz), és némi versenyszellemmel, nemzeti büszkeséggel átitatott, tuningolja meg, és érjen el vele eredményt, majd publikálja a kupa oldalán, a megfelelő kritériumok betartásával. Egy adott mag csak egyszer versenyzik. Mindenkit szívesen látunk, aki javítja az átlagot.

A következő fordulókra is készülhettek! Fogjunk össze, és közös erővel mutassuk meg, hogy képesek vagyunk az élmezőnyben, ha nem is egyből az élen végezni egy ilyen magas rangú megmérettetésen!

Bármi kérdés, probléma felmerül, segítünk a HWBOT topikban.

HGyu

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.