2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Hogyan vásároljunk tabletet?

Az év vége a sejtések szerint a tabletekről fog szólni. Vásárlás előtt azonban érdemes kicsit tájékozódni

[ ÚJ TESZT ]

Bevezetés

Bevezetés

A tabletek nem új keletű termékek a piacon, ám igazán az Apple iPad ébresztette fel az alvó piacot az érdektelenségből. Jó példa ez mind a marketinges, mind a technikai szakembereknek is, mert azóta, hogy az iPad megjelent a színen, szinte mindenki, aki él és mozog, most tabletet jelent be. Vannak már most is kisebb-nagyobb nevek a kínálatban és év végére az előrejelzések szerint szabályos dömping várható.

Ez utóbbi majd kiderül, de az tény, hogy most feléledt a kereslet. Több helyen viták voltak, vannak arról, hogy kell-e egyáltalán, hasznos-e egy tablet, illetve összemérik a netbookokkal tesztekben, hozzászólásokban, de az tagadhatatlan, hogy a vásárlók rákaptak az érintős táblák ízére.

Mielőtt azonban bárki rohanna vásárolni, nézzük meg, hogy mit érdemes figyelni az árcédula mellett, hogy ne fussunk bele egy fiaskóba és ne posztoljon senki csalódottan egy hét használat után. Mivel sokan látnak ebben most üzletet, bóvli is akad szép számmal és bizony a kompromisszumokkal is kell foglalkozni, amit néha meg kell kötni.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.