2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Hogyan éljük túl a GW2 headstartot?

Pár jótanács, megfontolandó gondolat a helyes és kiváló játékélmény érdekében.

[ ÚJ TESZT ]

Hamarosan eljő a nagy nap!

Nos, hamarosan itt van augusztus 25. Nagy nap lesz ez, hiszen reggel 9 órakor (vagy 6-kor, mert akár 3 órával hamarabb is indulhatnak a szerverek) végre valahára megnyílik a Guild Wars 2 - az előrendelőknek. (így jómagamnak is.) Ezért gondoltam ki, hogy én írok valami közhasznú leírást, hogy szerintem hogyan lehet ezt bekockulva, de túlélni. (Nem azért mert unatkoztam, ne legyetek gonoszak.)

Szóóóóóval, kezdjük a kötelező dolgokkal:
Álljon rendelkezésre egy darab számítógép monitorral (vagy több is, végül is két kezünk van..), ami felette van a minimum rendszerkövetelményeknek, továbbá legyen működőképes egér+bill, internet előfizetéssel. Meg áram sem árt. Ja meg füles és mikrofon.

!! Hiába szeretne mindenki csak a gép előtt ülni, fontos, hogy óránként 5-10 percet töltsünk kint a levegőn, mozgassuk meg végtagjainkat. (Lehetőleg ne kössétek össze a kellemest a hasznossal, hogy majd 10 órai játék után kint alszotok a szabad ég alatt.)
Felfrissülésnek tökéletes, fáradtságot is űz minimálisan, na meg az amerikai kémműholdnak is lehet integetni.

Ajánlott napi programok a GW2 headstart előtt

- játék beszerzése (ha nincs meg), előrendelői kiadást már csak digitálisan lehetséges (55€) a játék honlapjáról,
- kliens letöltése (Most már telepítő is van, csak az ékezetes karaktereket ?-ként jeleníti meg),
- kliens elindítása (A játék a minimum követelmény alapján 25GB-ot kér. Jelenleg nekem kevesebb mint 15GB-ot töltött le, valószínűleg lesz több, de érdemes csütörtökön legkésőbb elindítani, hogy nehogy lassan töltsön le a játék, főleg ha a végén még megtoldják 10GB-tal...),
- péntek esti 9 órai lefekvés.

Ami a zavartalan játékhoz szükséges (szerintem)

- ásványvíz, 2db (Vagy palackozott ivóvíz, ki melyikre kattan rá jobban),
- egy bögre vagy kisebb tál, kanállal, továbbá kb. 3-4 db instant leves (Tésztás. Laktat.),
- amennyiben éltek az előző lehetőséggel és SEMMI ESÉLY rá, hogy konyhában fog a vízforralás zajlani, akkor egy vízforraló, előtöltve jó sok vízzel. (450ml/leveske!)
- szendvics, igény szerinti ízesítéssel és darabszámmal (Ajándék recept csak nektek: kenyér, vaj, felvágott, erőspaprika, erőspista, meg egy kis sajt.)

- ventilátor, mert 34 fok lesz délben, és akkor már jópár órája menni fog a gép, ami a nagyobb szobákat is rendre fel tudja melegíteni (Szellőztetés nem játszik annyira, csak estefelé. (Bezzeg Aug 26-án meg eső lesz, meg kevesebb hőmérséklet, legalább hűvös szülinapom lesz :D )),

- telefontöltő, telefon (Ha nagyon unatkoztok (nem fogtok ha GW2 elindul), csináljatok magatokról képet ahogy játszotok, majd berakom a bejegyzés aljára. (Na valaki Challenge Accepted?)).

Személyes higiéniáról se feledkezeztek meg!

- váltás billentyűzet, egér,

Epic

- napi 3x fogmosás (sose tudhatod ki állít majd be. Meg akkor már deó...),
- akinek most itt eszébe jutott a 'pelenka', annak először is gratulálnék okosságához, majd írja meg a címét PÜ-ben és akkor elmegyek kezetrázni vele (Naszóval, nem, nem pelenka, mindenki elmegy a WC-ig. Illetve remélhetőleg elér odáig. A WC szobába hurcolásával se próbálkozzatok, sokba kerülne a csőrendszer kiépítése. (Viszont itt összeköthetitek a kellemest a hasznossal, toitoi vagy pottyantós a kertbe/utcára.))

Deó sosem árt, csak válasszuk meg jól, milyen használunk!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.