2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Fogarasi Árpád, a jó munkásember

Ki ne ismerné Szalacsi Sándort... Hát én beszélgettem Árpival kocsordi atombunker építőjével.

[ ÚJ TESZT ]

A Párt

A videó netre kerülése nagyon erős vihart kavart. Árpi (nevezzük csak így, hiszen így lett országosan ismert a neve) nem túl nagy örömmel rögtön azt kérdezte hogy melyik újságtól vagyok. Gondolom a nyakamban lógó fényképező sem nagyon volt neki szimpatikus. Miután közöltem hogy nem vagyok újságíró, csak érdekelne a bunkere, meg beszélgetnék is egy kicsit ha ráér, rögtön szívélyes lett. Kinyitotta a kaput, beengedett sőt megkínált szilvával is, amit épp eszegetett (finom volt :D).

Engedte hogy fotózgassak, sőt külön ki is emelt pár dolgot, amit érdemes lefotózni. Maga a porta kimondottan rendezetlen volt, látszott hogy élt már meg szebb napokat is. Mindenfelé lomkupacok, és általános rendetlenség

Nagyon kedves, közvetlen volt, és szívesen beszélt mindenről. Elég tájékozottnak tűnt, kulturáltan fogalmazott, egy intelligens ember benyomását keltette, de a mondandója néhány helyen hááát... fura volt. Szóba hozta például a politikát is, és rögtön kijelentette, hogy ő ezeknek a hazugoknak nem hisz. Ő egyetlen pártban hisz, a saját pártjában. Rögtön ki is hozott egy mappát, amiben az Anyag Erő Energia párt alapító papírjai voltak.

Megmutatta a párt programját is. Ennek része a teljes leszerelés, a fegyverek globális beolvasztása, és azokból kerékpárok gyártása, a piramis alapú házelmélet megvalósítása és a kormány kezéből a pénz azonnali kivételének szükségessége. Valamint az is, hogy a 21. század el fogja dönteni az emberiség sorsát. Alighanem ennyi elég is ízelítőnek. A többit a képre kattintva láthatjátok. (Elnézést a minőségért, csak egy pillanatom volt a lefotózására).

Emellett láttam a párt logóját is:

Hát, na...

Ja, volt ott egy tárgyaló is a szőlőlugas aljában:

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.