2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

FID HTPC Projekt!

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Kis bevezető: Lesz itt minden: Modding vízhűtés jobbnál jobb megoldások képek videok!

[ ÚJ TESZT ]

Tovább

Most pedig következzen a vízhűtés:
Nagyon jó ötletnek tartottam a Zalman Reseratort kiegészíteni egy dual radival de nem akartam gépen kívülre. Így elhelyeztem a táp fölött ahova pont befért, és venti sem kellett rá mert a táp ventije elég levegőt húzott át rajta! És a tápot sem kellett félteni hogy felfűtöm mert elenyésző volt a hő többlet.

Térjünk vissza a Yamaha Dvd lejátszóhoz:
Nem akartam olyan sok helyet veszni hagyni a dvd-rom mellett így megálmodtam hogy abban lesz a vízhűtés! El is adtam a Reseratort Kimértem hogy belefér e oldalra egy dual radi, mert az első elgondolás az volt hogy 2single radi lesz benne. Mivel pont akkora a hely így inkább a dupla mellett döntöttem. (Mielőtt bárki megkérdezné hogy a radi alatt miért csak egy venti hely van kivágva: Azért mert a csonkok állása miatt nincsen hely a második ventinek) Sikerült kicsi tartályt is beszereznem, ami elég jó állapotban van és nem néz ki rosszul. A pumpa nem volt kérdéses: Laing ddc p12 mivel erős megbízható és nem drága, elég alacsony ahoz hogy beférjen a dvd lejátszóba. A fedlapot nem vágtam ki a venti fölött mert 1: Nem akarom hogy aki először látja az rögtön megmondja h mi ez! a 2. Így meg ha nincsen kivágva akkor a hátlapon lévő lukakon szívja át a levegőt hűtve ezzel a tápot.
Beszéljenek a képek:

És még aznap a gépben is lecseréltem a csatikat és jött hozzá egy chipset blokk is!
Ez majd látszik a negyedik videon.

És ezzel el is érkeztem a cikk végéhez.
Zárszónak annyi hogy még sok mindent meg akarok csinálni mert szerintem soha nem lesz teljesen kész mindig minden változni fog rajta, nem a hardwer-re gondolok hanem kinézet itt egy kis csicsa meg ott stb. Köszönöm hogy elolvastad! Próbáltam minden lényeges állomást leírni és megmutatni.
Remélem tetszett és várom a véleményeket! De megkérnék mindenkit hogy nézze végig a linkeket, de a videokat mindenképpen! (csak 10perc az életedből)

Nem maradt más hátra mint a linkek:
Képek:
DVD H2o Upgrade
DVD Projekt
HTPC
Videok:
Fid Htpc Projekt!
FID HTPC Projekt vol2!
FID HTPC Projekt Vol3! Dvd Projekt!
FID HTPC Projekt Vol4! Water Cooling Upgrade

És a topik ahova szeretettel várunk mindenkit aki belevágna az ebbe a fajta htpc építésbe:
HTPC modding (videóból, erősítőből, Hi-Fi cuccokból)

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.