2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Éledezik a Windows 7 upgrade oldala

  • (f)
  • (p)
Írta: |

A Windows Vista -val csomagolt gépekhez egyes országokban már aktiválhatjuk is a frissítési kedvezményt.

[ ÚJ TESZT ]

Június 26. -án a déli órákban vált elérhetővé a Microsoft Vista -ról Windows 7 -re való frissítési programjához kapcsolódó kupon érvényesítő oldala: [windows7upgradeoption.com] A főoldalon ugyan már kiválaszthatjuk hazánkat, ám csak egy figyelmeztetést kapunk hogy szeptember elején látogassunk vissza az oldalra a további fejleményekért. Egyelőre nem tudni hogy ez véglegesen így is marad addig avagy sem. (Ha találgatnom kellene az EU Internet Explorer ellenes hadjáratában keresném a miérteket)

Mindenesetre az USA -t kiválasztva megnézhetjük a frissítési kedvezményre jogosító űrlapok formáját. Nagy valószínűséggel az akcióban nálunk résztvevő termékek is ilyenekkel lesznek csomagolva:

A lap alján olvasható a kitétel, hogy az egyes gyártók programban való részvétele opcionális, így pl. notebook vásárlása előtt ha szeretnénk kihasználni a frissítést, érdemes lesz érdeklődni hogy jár-e a kupon az adott termékhez. Remélhetőleg a korábban júliusra datált frissítési lehetőség megjelenése nem kerüli el hazánkat az iskola szezon beköszöntéig.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.