2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Sport rovat

Egy pókerverseny margójára

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Avagy, hogyan szégyenítették meg egyetlen versennyel a teljes magyar pókeres társadalmat...

[ ÚJ TESZT ]

A napokban sikerült az FHM csapatversenynek annyira sárba tiporni a teljes magyar pókeres társadalmat, hogy a mellett nem tudunk elmenni szó nélkül.

Adott volt egy csapatverseny, ahová 450 induló csapatot sikerült elhívniuk a szervezőknek (ez 4500 embert jelentett). Freerollként hirdették, azaz ingyenes versenynek. Természetesen ez nem teljesen volt így, mivel a egy-egy FHM kuponnal kellett rendelkeznie minden egyes versenyzőnek, valamint be kellett regisztrálnia az egyik online pókerterembe. Árukapcsolás volt tehát bőven. Ezen felül brutális, már-már diszkószintet megütő büfével sokkolták a szervezők a népet, de ez igazából nem fontos a történetünk szempontjából.

Már az elején fel kellett volna figyelnünk arra, hogy bizony a díjazás nem igazán volt kihirdetve és amikor erről érdeklődtünk, akkor is csak homályos "meglepetés" válaszokat kaptunk. De nem is igazán foglalkoztunk ezzel, mivel a jelenlévő kiscsillió szponzor és az egyéni verseny díjazása (1 milla az első helynek) valami értelmesebb díjat sugallt.

Nos, nem volt így. 450 csapatból 18 jutott az utolsó napra, ahol egészen a legutolsó leosztás végéig nem derült ki az, hogy pontosan miért is küzdenek a felek. Ezután elkészültek a csoportképek a magazinok számára, majd ezután hirdették ki a díjakat:

5. helyezett: egy darab 100 darabos zsetonkészlet
4. helyezett: ugyanez plusz 3 hónapos FHM előfizetés
3. helyezett: ugyanez plusz 6 hónapos FHM előfizetés
2. helyezett: ugyanez plusz 12 hónapos FHM előfizetés

Mindez csapatonként és nem csapattagonként. Azaz 10 ember boldogan nézegethette együtt a az 1 darab FHM-et, és kaptak fejenként 10 zsetont. Várat építeni ideális. Az első helyre komolyabb panasz nem lehetett:

1.helyezett: 10*2 személyes wellness hétvége

Egészen addig ezzel sem volt probléma, amíg oda nem vetette a szervező, hogy: egy tálca kólát is elvihetnek a büféből.

Itt áll tehát a teljes magyar pókerélet értetlenül, ugyanúgy, ahogy az emberek a díjkiosztón. Hiszen két évvel ezelőtt a szervezők eddigi versenyeinek díjazását össze sem lehetett hasonlítani a mostanival, ráadásul olyan promóciós gépezet és szponzori háttér állt a verseny mögött, mint eddig sosem. Tudom, ajándék lónak ne nézd a fogát, de ezt azért illett volna előre kiírni, hiszen nem ezért utazott több száz ember akár több fordulóra a fővárosba.

Szánalom, ahogyan a magyar pókeresekkel bántak a szervezők és félelmetes, hogy volt pofájuk egy ilyen versenyt ilyen díjazással megszervezni.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.