2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

DFI LP P35 DK-UT vérfertőzés!

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Hello and welcome! Van ez a játék... nem, nem fűrészeltem el semmit. Inkább fúrtam és házasítottam!

[ ÚJ TESZT ]

Hello and welcome! Van ez a játék... nem, nem fűrészeltem el semmit. Inkább fúrtam és nemesítettem! Na, de komolyra fordítva a szót, megszületett a DFI Lanparty DK - UT vadházasság. Transpiper on DK!

Történt az eset úgy, hogy egy barátom öccsének segítettem alaplapot választani, aki kis is választotta a DFI Lanparty UT P35-T2R-t. De a passzív plusz hűtés nem kellett neki, így nekem adta, merthogy nehogymá' ne tudjam én azt a teljesen más kialakítású DK deszkára rátenni... Bár korántsem azt hűteném vele, amire tervezték, de valahova csak jó lesz! :))

Csak gondolkodni volt nehéz, a többi sima ügy volt. Na jó, most hazudok, mert teljesen szét kellett szedni a gépet. Az északi híd passzív bordájára 4 lukat fúrtam, erre fektettem rá a transpiper-hez (tp) kapott kis lemezkét. Ez alá nem olyan állásban tettem a tp könyök-idomot, mintha UT-ra szerelném, hanem a rövidebb részét fogattam le a 4 csavarral. Ez után jött maga a bordás rész, amit amennyire csak tudtam betoltam a vga-ig, hogy az oldallapot még fel tudjam szerelni. Sajna így sem ment be eléggé, mert a házikóm egy CM Sileo 500, amin elég vastag hangszigetelő szivacs van belül. Ezért, hogy ne préselje nagyon beljebb, ráerősítettem azt a réz lemezkét, amit eredetileg az UT-n a proci és a hűtő közé kellene tenni. Így már nyugodt voltam, összeszereltem, teszteltem és az északi híd kb 4-5 fokkal alacsonyabb hőmérsékletű lett alapon, pedig a felfogatás és a felület, ahol érintkezik több kívánnivalót is hagy maga után... :)) Sebaj, ööm é bódottá.

(Képek telóval készültek, ne sztrájkoljatok, hogy bénák, a lényeg látszik.)







Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.