2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Club M6 Dunaújváros

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Biztosan mindenki kiélvezte a nyuszi ünnep nyújtotta hosszú hétvégét, ki így, ki úgy lazulhatott el egy...

[ ÚJ TESZT ]

Biztosan mindenki kiélvezte a nyuszi ünnep nyújtotta hosszú hétvégét, ki így, ki úgy lazulhatott el egy pár napra. Legtöbben beletemetkeztek a sonkába és a festett tojásba, de biztosan bőven akadtak olyanok is, akik inkább a tartalmasabb szórakozásra tették voksukat.

Mi is ez utóbbira szavazván, ellátogattunk legnagyobb folyónk partján fekvő városka Dunaújváros legnagyobb szórakozóhelyére a Club M6-ba. A diszkó a nemrég megépült autópályáról kapta a nevét. A hely maga, a városon kívül terül el, ami roppant előnyös, hiszen nem zavarja a pihenésre áhítozózókat. Ugyan az ott lakó fiataloknak nehezebb dolguk van az odajutással, de a helyi taxi társaság biztosan örül ennek a profitszerzési lehetőségnek.

Megérkezésünkkor az elsőre feltűnt, hogy roppant kevés parkolóhelyet biztosítanak az autóval érkezőknek, persze azt legalább ingyenesen. Kívülről az épület amolyan felújított kicsinosított gyárhelyiségnek látszott. Az UV fényekből azonban azonnal tudtuk, hogy mi bizony jó helyen járunk. Könnyen, gyorsan bejutottunk a diszkóba, a biztonsági őrök korrektek és, egészen addig észrevétlenek voltak, amíg nem volt szükség a munkájukra. Mikor kellett határozottan kivezették a kakaskodó fiatalokat. Meg kell jegyeznem, hogy egész éjszaka biztonságban éreztem magam, nem voltak lökdöső részegek, és nem tapasztaltam a hátamon szúrós tekinteteket sem. Manapság ezt kevés szórakozó egység mondhatja el magáról.

Az árak vidéki szemmel nézve kissé borsosak, ám budapesti viszonylatban átlagosnak nevezném őket. A belépő éjfélig lányoknak nyolcszáz forint, utána a fiukra is kirótt ezerháromszáz forintot kérték el a bulizni vágyóktól. A bárpultnál is kellemesen csalódtam, hiszen a kiszolgálás gyors volt, és a pultos lányok is udvariasan álltak az emberekhez. Található az épületben ruhatár is, amit a melegre való tekintettel nem sokan vettek igénybe, így ott sem tapasztaltam sorban állást. Ugyanígy a mellékhelyiség is tisztaságával, rendezettségével hívta fel magára a figyelmet. Szervezetségből nálam ötös kaptak.

A zene:

A resident Dj Novák, aki amolyan divatos modern tánczenével őrjíti a fiatalokat, mellyel előkészíti a terepet az aktuális sztárvendégnek.
Jelen esetben a beharangozott vendég lemezlovasban Antonyot tisztelhettük, aki úgy megpörgette az embereket, hogy arra három napig pihenni kell. A zenéje élvezetes volt, lüktető, mindamellett változatos is egyben. Olyan remake-ekkel tűzdelte zenei palettáját, hogy az aktuális slágerekben kevésbé jártas vendégek is énekelhettek, ahogy csak a torkukon kifért. Szórakoztató majd hogy nem házibuli hangulat uralkodott egész szereplése alatt. Egyszóval a dj ráérzett a népakaratra, és adott kenyeret és cirkuszt is a népnek.Miután Antonyo befejezte szettjét, a helyi kedvenc Dj. Novák ismét visszavette a keverőpultot, fejre tette a fejhallgatót, és nem hagyta lankadni a figyelmet egy percre sem. Az este zeneileg teljesen rendben volt, mindenkinek kielégülhettek a hallójáratai, akinek meg nem az bizony rossz helyre jött.

Összefoglalva:

Az egész este hangulatát pörgősnek ítélem meg, nem voltak álldogáló emberek, mindenki táncolt, vagy legalább próbált úgy csinálni:).Igazán barátságos hely a Club M6. Egy olyan ahova az ember szívesen megy vissza következő hétvégén, mert tudja, hogy mire számíthat.

A Club honlapja: [link]

Várom a hozzászólásokat!
by bLACk

Azóta történt

  • Viking Club

    Van egy kis település a Tolnai dombok ölelésében. Nem szerepel a hírekben, az emberek nagy része...

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.