2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Carmageddon 2

A játék nagyon nagy port kavart, brutalitás és a vér együtt járt. De nem baj, mert ez a Carmageddon sorozat védjegye.

[ ÚJ TESZT ]

A játék

Maga a játék egy akció/szimulátor ötvözete, megfűszerezve nyers brutalitással. A játék hangulata nagyon nagy hatással volt rám régen, mert mindenből sok van, és az ember úgy van vele, hogy biztos nem lesz több, de aztán rácáfol a játék.

A játék iszonyatosan véres és darabolós. A küldetések változatosak, egy küldetéspakkban három darab verseny van, továbbá egy záróküldetés. A versenyek sem egyhangúak, de a lényeg, hogy egy pályát háromféle módon lehet teljesíteni.

Első: Másvilágra tereljük az összes lelket az adott pályán.
Második: Összetörjük az összes autót.
Harmadik: Teljesítjük a versenyköröket.

A járműveket lehet erősíteni, három fejlesztéssel, ami hat a gyorsaságra, a páncélra, és a tapadásra. A játék hangulatát az adja meg igazán, hogy kedvünkre csinálhatunk azt, amit szeretnénk. Ritka dolog volt ez régen, hogy szabadok vagyunk, ami mostanára unalmassá kezd válni.

De az igazán új dolog, az hogy a felvehető power-up nem csak időt vagy pénzt ad, hanem mindenféle egyéb segítséget, amivel a gyalogosokat, vagy épp az ellenfelet likvidálhatjuk.

Igazán sokféle a felvehető cucc, van benne minden ami kell, buzogány a kocsi farára, nagy rugó amivel az ellenfelet kilőhetjük, vagy épp egy pár másodpercig tartó villámlás, ami szebb életre szenderíti az élőlényeket.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.