2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Brutális állat...

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Két hete, hogy a lányom a barátnőjével és annak osztálytársával jött haza az utolsó busszal.

[ ÚJ TESZT ]

Két hete, hogy a lányom a barátnőjével és annak osztálytársával jött haza az utolsó busszal.
Egy pasi, aki kopasz volt, fekete szerkóban, acélbetétes bakancsban, fradis sál a nyakában, már a buszon kötözködött, az osztálytárs fülbevalóját pöckölgette, majd az oldalát csiklandozgatta. Mikor a lány leszállt /l megállóval előbb mint a lányom és osztálytársa/, a fogszabályozója miatt megjegyzést tett rá, mire a lányok megjegyezték, hogy "ugyan már, talán nem kéne..."
Erre odavetette a lányoknak, hogy városi kis p....ák. Lányom barátnője megjegyezte, hogy még mindig jobb, mint a bunkó falusi paraszt.
Ezt követően a két lány leszállt a buszról, elindult hazafelé /2 perc a busztól/. Már majdnem elérték a zebrát, amikor futást hallottak.Meg akartak fordulni, de abban a pillanatban hátulról elkapta a fejüket, "Ki a bunkó" felkiáltással, és összecsapta a fejüket, úgy, hogy a lányok a földre rogytak.
Aztán elkezdte rugdosni a fejüket acélbetétes bakanccsal, kimondottan fejre ment, mert a fejsérülésen kívül az ujja törött, mivel a fejét védte, nameg l csigolyája fájt.
Sajnos a homlokát varrni kellett, aminek örök nyoma marad, mert T-alakban szakadt fel.
Az állkapcsa eltörött, most már két hete össze van drótozva, a fogsora teljesen zárt, csak folyékony pépes ételt tud szürcsölegetni.
A lelki bajokról nem is beszélve, amik már most kezdenek előjönni.
A barátnője állkapcsa is zúzódott, az ujján szalaghúzódás és a karja sérült.
Kérdem ki az a baromarcú ember, aki ilyet tesz, utána még ráadásul el is dicsekszik vele.
Szerencsére pár napja a rendőrségen sikerült fénykép alapján azonosítani a fazont, aki már szerepel a nyilvántartásban és remélem elnyeri méltó büntetését.
Néha amikor a lányomra rájön a félsz és sír, hogy nem tudta mijét védje, és milyen gonosz szeme volt /ezt én is állíthatom a kép alapján/ azon gondolkodom, hogy ember-e az ilyen?!
Milyen lelkivilága van? Két védtelen fiatal lánnyal ezt tenni, tud-e aludni, gondol-e rá, hogy mit tett és milyen súlya van, lesz a tettének??
Gondol-e arra, hogy mit éreztem, amikor a lányomat megláttam a mentőben, tetőtől-talpig véresen, nem látszott a vértől, hogy milye sérült az arcán?
Igaz nagyon komolyak a fizikai sérülései, de a lelki sokkal lassabban fog gyógyulni, ha meggyógyul egyáltalán, mert ezt nem hiszem, hogy ebben az életben el lehet felejteni.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.