2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

BB Évi is Winstonra bukik

  • (f)
  • (p)
Írta: |

BB Évi abbahagyta a tekergést. Winston, a lány és a hálós beléptek a szobába, és gyorsan...

[ ÚJ TESZT ]

BB Évi abbahagyta a tekergést. Winston, a lány és a hálós beléptek a szobába, és gyorsan megpróbálták felmérni a helyzetet. BB Évi gyors mozdulattal leszakította az ablakról a függönyt és magára tekerte.

Nagyon szégyenlős lány volt ő valójában. A függöny mögött rejtőző kamera és a két operatőr, valamint a tévékészülékek előtt ülő retardált és agymosott nézők most egy emberként várták, hogy mi fog történni.

Renátó viszont kissé zaklatott állapotba került, hiszen BB Évi tánca eddig kizárólag neki szólt, és bizony igen vad kólázásra volt kilátás.

Winston a tárgyra tért. ''Van itt telefon?''

Érdeklődő szavait a jelenlévők a megdöbbenéstől nem tudták kommentálni. Winston hangja egy pillanatra megállt a levegőben, majd a szoba kőpadlójára zuhant, ahol ezer darabra tört össze, hogy kongó üresség vegye át a helyét.

Renátó rohadtul zabos volt. Miután Winstont egy pattogó öregúrnak tekintette, ezért félretolta az útból és a hálós mellének szegezte az ujját.

''Ki a fene vagy te, mi a francot akarsz...'' Szava elakadt. ''És hol vetted ezt az állati élethű véres atlétát?''

A hálós arcán szomorú mosoly suhant át.

''Láttad volna a mellszőröm...''

Winston agyában felrémlett Macaulay Culkin két apja és rosszat sejtett.

''Ti meg mi az anyámat bájologtok itt? Telefont keresünk.'' Renátóra nézett. ''Nem érdekel, hogy ki a franc vagy, talán a sárga nyakkendős ügynök haverja, teszek rá, takarodj innen.''

A nőknek különösen jók az előérzeteik. A lány és BB Évi is sejtette, hogy itt csetepaté lesz, de mindketten meg akarták akadályozni. Az intelligenciájáról messze földön híres lány agyában szerinte világmegváltó gondolatok ébredtek, amelyek közzétételével igyekezett a figyelmet elterelni.

''Mostam fogat.''

Winston foghegyről odabökte: ''Ha nem tetted volna, akkor most nem kéne ezt a két testet cipelnünk.'' Szemével az ajtó elé dobott szerelő hullájára és a lány anyjának mozdulatlan porhüvelyére sandított.

BB Évi is a közbelépés mellett döntött. Ledobta magáról a függönyt (a hálós egyből nyújtotta felé a törölközőt, hogy be tudja magát takarni) és Winston elé lépett.

''Tudod milyen vonzó vagy, cukifiú? Mint Harvey Keitel.''

Winston hátán felállt a szőr. Az operatőrök zoomoltak.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.