Hirdetés

2021. október 24., vasárnap

Gyorskeresés

Barkács rovat, avagy sztereóból 2.1-et

Egy sokak számára már látott dobozpár felhasználásával frissítettem fel a TV nézéshez használt rendszerem.

[ ÚJ TESZT ]

Ismertető

Sajnos az egyik írásomban bemutatott hifierősítőm beadta a kulcsot, chiphibával, így kénytelen voltam egy másik megoldás után nézni, ami végül egy olyan lett, aminek elkövetését álmomban sem gondoltam volna.

Hirdetés

Vérbeli sztereó függőként, nem vagyok hajlandó olyan rendszert hallgatni amiben szerepel a „pont” jelző (az örök vitáról ugorjunk tovább), ennek miértjére nem szeretnék kitérni, de a hátamon feláll a szőr egy komplett rendszer láttán. A PC-s zörgők már emészthetőbb világgal rendelkeznek, de sosem szimpatizáltam ezekkel sem, így biztos eme utálatom sodort a 2.1 világába, amolyan csak azért is módon.

Egy ideje már fennállt a régi erősítő hibája, így kénytelen voltam valamit tenni, hogy a TV bekapcsolása után ne a vajas bödön döngése ringasson meghitt nyugalomba, hanem valamivel gusztusosabban tudjam várni Magdi anyus esetlegesen felcsendülő hangját.

Tehát a feladat adott volt, nem akartam újra hifibontással és egyéb szöszöléssel szenvedni, ezért bogarásztam a Google legmélyebb bugyraiban, Personal Computer mellé szánt hangrendszer után kutatva. Itt sajnos meg volt kötve a kezem, mivel a fő cél az volt, hogy ki lehessen kapcsolni, vagy legalább készenléti üzemmódba lehessen rakni a szerkezetet, de természetesen nem volt emberi áron ilyen célú alapanyag.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.